+ 37 φωτό από το Photo Corner στα Παρασκήνια

+ 50 φωτό από την Αίθουσα Τύπου

+ 165 φωτό από την Τελετή Απονομής

+ 88 φωτό από το Κόκκινο Χαλί

+ Πρώτο Σχόλιο: Απονομή Oscar 2010

+ Η Λίστα των Νικητών στα Oscar 2010

+ Live Blogging: Oscar 2010

+ Φωτορεπορτάζ από το Γεύμα των Υποψηφίων

+ Οι Υποψηφιότητες Των Oscar

+ Φωτορεπορτάζ από τις Χρυσές Σφαίρες

+ Live Blogging: 67η Απονομή Χρυσών Σφαιρών

+ Οι Νικητές Στις Χρυσές Σφαίρες

+ Όλα τα βραβεία πριν τα Oscar

(500) Days of Summer

A Serious Man

An Education

Avatar

District 9

Inglourious Basterds

Invictus

It's Complicated

Julie And Julia

Precious

Star Trek

The Hangover

The Hurt Locker

Up

+ Όλα τα Φαβορί.

 

It's Complicated

ItΗ Jane (Meryl Streep) είναι μητέρα τριών μεγάλων παιδιών, διατηρεί ένα κερδοφόρο αρτοπωλείο/εστιατόριο στη Santa Barbara και σήμερα - μία δεκαετία μετά το διαζύγιο - αναπτύσσει φιλικές σχέσεις με τον πρώην σύζυγο και πατέρα τον παιδιών της, το δικηγόρο Jake (Alec Baldwin). Τα πράγματα θα αρχίσουν να περιπλέκονται όταν ένα φαινομενικά αθώο γεύμα εξελιχθεί σε σχέση, καθώς ο Jake έχει ήδη ξαναπαντρευτεί μία κατά πολύ νεότερή του γυναίκα, την Agness (Lake Bell). Έτσι, η Jane γίνεται ξαφνικά εκείνη η 'άλλη'. Και μέσα σ' όλα αυτά, στην εξίσωση εισέρχεται κι ο Adam (Steve Martin), ένας αρχιτέκτονας που αναρρώνει από το διαζύγιό του και αναλαμβάνει να αναδιαμορφώσει την κουζίνα της Jane. Και - ναι, σωστά μαντέψατε - ο Adam αρχίζει να ερωτεύεται τη Jane. Όπως και να το κάνουμε, είναι μπερδεμένο...

Γιάννης Βασιλείου

Μοιράσου Αυτό Το Άρθρο

CinemaNews.gr on Facebook

Trivia 63:
Οι ταινίες «The Turning Point» (Κρίσιμη Καμπή) (1977) και «The Color Purple» (Το Πορφυρό Χρώμα) (1985) μπορούν να θεωρηθούν οι μεγάλοι χαμένοι των Oscar, αφού ενώ είχαν προταθεί για 11 Oscar η κάθε μία δεν κατάφεραν να κερδίσουν κανένα.

+ Διαβάστε Και τα 82 Trivia για τα Oscar!

© 2000-2010 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.

OSCAR®, OSCARS®, ACADEMY AWARD®, ACADEMY AWARDS® and the Oscar statuette are registered trademarks and service marks of the Academy of Motion Picture Arts and Sciences (A.M.P.A.S.)