+ 37 φωτό από το Photo Corner στα Παρασκήνια

+ 50 φωτό από την Αίθουσα Τύπου

+ 165 φωτό από την Τελετή Απονομής

+ 88 φωτό από το Κόκκινο Χαλί

+ Πρώτο Σχόλιο: Απονομή Oscar 2010

+ Η Λίστα των Νικητών στα Oscar 2010

+ Live Blogging: Oscar 2010

+ Φωτορεπορτάζ από το Γεύμα των Υποψηφίων

+ Οι Υποψηφιότητες Των Oscar

+ Φωτορεπορτάζ από τις Χρυσές Σφαίρες

+ Live Blogging: 67η Απονομή Χρυσών Σφαιρών

+ Οι Νικητές Στις Χρυσές Σφαίρες

+ Όλα τα βραβεία πριν τα Oscar

(500) Days of Summer

A Serious Man

An Education

Avatar

District 9

Inglourious Basterds

Invictus

It's Complicated

Julie And Julia

Precious

Star Trek

The Hangover

The Hurt Locker

Up

+ Όλα τα Φαβορί.

 

Inglourious Basterds

Inglourious BasterdsΣτην κατεχόμενη απ' τα Γερμανικά στρατεύματα Γαλλία, κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, μια νεαρή Εβραία, η Shosanna (Melanie Laurent) γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας ολόκληρης της οικογένειάς της από τους Ναζί. Εκείνη όμως κατορθώνει να γλιτώσει και να δραπετεύει στο Παρίσι, όπου αποκτά νέα ταυτότητα και ζωή ως ιδιοκτήτρια ενός μικρού κινηματογράφου. Ταυτόχρονα, μια επίλεκτη ομάδα στρατιωτών, με επικεφαλής τον Υπολοχαγό Aldo Raine (Brad Pitt), αποφασίζει να εισβάλλει στη Γαλλία, και να κάνει τη ζωή των Γερμανών του 3ου Ράιχ κόλαση, μην αφήνοντας κανένα ζωντανό στο πέρασμά της. Οι 'Μπάσταρδοι' εφαρμόζουν στους Ναζί που συναντούν απάνθρωπες τιμωρίες, τις ίδιες που οι Ναζί εξασκούν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Η ομάδα του Aldo Raine βρίσκει στο πρόσωπο μιας Γερμανίδας ηθοποιού (Diane Kruger)μία ανέλπιστη σύμμαχο στη μάχη που δίνει. Αλλά κι η Shosanna σύντομα θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο στο πλευρό τους.

Γιάννης Βασιλείου

Μοιράσου Αυτό Το Άρθρο

CinemaNews.gr on Facebook

Trivia 41:
Το 1945 ο ηθοποιός Barry Fitzerald τιμήθηκε με 2 υποψηφιότητες, μια Α' και μια Β' Ανδρικού Ρόλου, για την ίδια όμως ταινία. Ο ρόλος του Fitzerald στο «Going My Way» ήταν μικρός για πρωταγωνιστικός και μεγάλος για Β ρόλος, με αποτέλεσμα άλλοι να τον ψηφίσουν στην πρώτη κατηγορία και άλλοι στη δεύτερη. Από εκείνη την χρονιά η Ακαδημία απαγόρευσε την διπλή υποψηφιότητα του ίδιου ηθοποιού για την ίδια ταινία. Ο Barry Fitzerald κέρδισε τελικά το Oscar Β' Ανδρικού ρόλου.

+ Διαβάστε Και τα 82 Trivia για τα Oscar!





© 2000-2010 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.

OSCAR®, OSCARS®, ACADEMY AWARD®, ACADEMY AWARDS® and the Oscar statuette are registered trademarks and service marks of the Academy of Motion Picture Arts and Sciences (A.M.P.A.S.)