+ 37 φωτό από το Photo Corner στα Παρασκήνια

+ 50 φωτό από την Αίθουσα Τύπου

+ 165 φωτό από την Τελετή Απονομής

+ 88 φωτό από το Κόκκινο Χαλί

+ Πρώτο Σχόλιο: Απονομή Oscar 2010

+ Η Λίστα των Νικητών στα Oscar 2010

+ Live Blogging: Oscar 2010

+ Φωτορεπορτάζ από το Γεύμα των Υποψηφίων

+ Οι Υποψηφιότητες Των Oscar

+ Φωτορεπορτάζ από τις Χρυσές Σφαίρες

+ Live Blogging: 67η Απονομή Χρυσών Σφαιρών

+ Οι Νικητές Στις Χρυσές Σφαίρες

+ Όλα τα βραβεία πριν τα Oscar

(500) Days of Summer

A Serious Man

An Education

Avatar

District 9

Inglourious Basterds

Invictus

It's Complicated

Julie And Julia

Precious

Star Trek

The Hangover

The Hurt Locker

Up

+ Όλα τα Φαβορί.

 

A Serious Man

A Serious ManΗ νέα μαύρη κωμωδία των αδελφών Coen τοποθετείται στα τέλη της δεκαετίας του '60 και ακολουθεί την ζωή του Larry Gopnik (Michael Stuhlbarg) ενός Εβραίου καθηγητή και οικογενειάρχη. Αφελής και καλόβολος ο Larry θα αρχίσει να αγχώνεται υπερβολικά όταν η γυναίκα του θα του ζητήσει διαζύγιο. Ο λόγος; Έχει βρει ήδη αντικαταστάτη, τον αντιπαθητικό Sy Ableman (Fred Melamed). Και επειδή 'ενός κακού μύρια έπονται', ο Larry θα βρεθεί μπροστά σε μια σειρά κακότυχων και χαζών περιστατικών. Ο αδερφός του 'φυτοζωεί' στο σπίτι του. Ο γιος του έχει μπλέξει με έναν τραμπούκο χρωστώντας του τα λεφτά που έκλεψε από την αδερφή του αλλά τα έχασε. Εκείνη με τη σειρά της τα είχε κλέψει από τον πατέρα της μαζεύοντας για ρινοπλαστική επέμβαση. Ο τέλειος κόσμος που ο Larry νόμιζε ότι είχε χτίσει φαίνεται να μην υπάρχει παρά μόνο στη φαντασία του...

Πέτρος Καλογεράς

Μοιράσου Αυτό Το Άρθρο

CinemaNews.gr on Facebook

Trivia 35:
Το 1956 ανάμεσα στους υποψηφίους για το Καλύτερο Πρωτότυπο Σενάριο ήταν οι Ullman και Bends για το «High Society» παρόλο που το musical αυτό ήταν μια διασκευή παλιότερης ταινίας. Ακόμα πιο παράξενο ήταν το γεγονός ότι οι Ullman και Bends δεν ήταν καν αυτοί που είχαν γράψει το σενάριο του musical. Οι έρευνες έδειξαν ότι οι δύο υποψήφιοι είχαν γράψει το σενάριο μίας ασήμαντης ταινίας που είχε και αυτή τον τίτλο «High Society». Οι δύο υποψήφιοι τελικά αρνήθηκαν την υποψηφιότητά τους αφού αναγνώρισαν ότι είναι προϊόν λάθους των ψηφοφόρων που θέλανε να ψηφίσουν το musical και όχι τη δική τους ταινία.

+ Διαβάστε Και τα 82 Trivia για τα Oscar!

© 2000-2010 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.

OSCAR®, OSCARS®, ACADEMY AWARD®, ACADEMY AWARDS® and the Oscar statuette are registered trademarks and service marks of the Academy of Motion Picture Arts and Sciences (A.M.P.A.S.)