+ 37 φωτό από το Photo Corner στα Παρασκήνια

+ 50 φωτό από την Αίθουσα Τύπου

+ 165 φωτό από την Τελετή Απονομής

+ 88 φωτό από το Κόκκινο Χαλί

+ Πρώτο Σχόλιο: Απονομή Oscar 2010

+ Η Λίστα των Νικητών στα Oscar 2010

+ Live Blogging: Oscar 2010

+ Φωτορεπορτάζ από το Γεύμα των Υποψηφίων

+ Οι Υποψηφιότητες Των Oscar

+ Φωτορεπορτάζ από τις Χρυσές Σφαίρες

+ Live Blogging: 67η Απονομή Χρυσών Σφαιρών

+ Οι Νικητές Στις Χρυσές Σφαίρες

+ Όλα τα βραβεία πριν τα Oscar

(500) Days of Summer

A Serious Man

An Education

Avatar

District 9

Inglourious Basterds

Invictus

It's Complicated

Julie And Julia

Precious

Star Trek

The Hangover

The Hurt Locker

Up

+ Όλα τα Φαβορί.

 

A Serious Man

A Serious ManΗ νέα μαύρη κωμωδία των αδελφών Coen τοποθετείται στα τέλη της δεκαετίας του '60 και ακολουθεί την ζωή του Larry Gopnik (Michael Stuhlbarg) ενός Εβραίου καθηγητή και οικογενειάρχη. Αφελής και καλόβολος ο Larry θα αρχίσει να αγχώνεται υπερβολικά όταν η γυναίκα του θα του ζητήσει διαζύγιο. Ο λόγος; Έχει βρει ήδη αντικαταστάτη, τον αντιπαθητικό Sy Ableman (Fred Melamed). Και επειδή 'ενός κακού μύρια έπονται', ο Larry θα βρεθεί μπροστά σε μια σειρά κακότυχων και χαζών περιστατικών. Ο αδερφός του 'φυτοζωεί' στο σπίτι του. Ο γιος του έχει μπλέξει με έναν τραμπούκο χρωστώντας του τα λεφτά που έκλεψε από την αδερφή του αλλά τα έχασε. Εκείνη με τη σειρά της τα είχε κλέψει από τον πατέρα της μαζεύοντας για ρινοπλαστική επέμβαση. Ο τέλειος κόσμος που ο Larry νόμιζε ότι είχε χτίσει φαίνεται να μην υπάρχει παρά μόνο στη φαντασία του...

Πέτρος Καλογεράς

Μοιράσου Αυτό Το Άρθρο

CinemaNews.gr on Facebook

Trivia 80:
Στην ιστορία των Oscar μόλις 9 φορές κάποιος ηθοποιός ήταν υποψήφιος την ίδια χρονιά στις κατηγορίες Α' και Β' ρόλου: το 1944 ο Barry Fitzgerald (για την ίδια ταινία «Going My Way» !!!), το 1982 η Jessica Lange («Frances», «Tootsie»), το 1988 η Sigourney Weaver («Gorillas in the Mist», «Working Girl»), το 1992 ο Al Pacino («Scent of a Woman», «Glengary Glen Ross»), το 1993 η Holly Hunter («The Piano», «The Firm»), το 1993 η Emma Thomspon («Remains of a Day», «In the Name of the Father»), το 2002 η Julianne Moore («Far From Heaven», «The Hours»), το 2004 ο Jamie Foxx («Ray», «Collateral») και το 2007 η Cate Blanchett («Elizabeth: The Golden Age», «I'm Not There»).

+ Διαβάστε Και τα 82 Trivia για τα Oscar!

© 2000-2010 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.

OSCAR®, OSCARS®, ACADEMY AWARD®, ACADEMY AWARDS® and the Oscar statuette are registered trademarks and service marks of the Academy of Motion Picture Arts and Sciences (A.M.P.A.S.)