ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ OSCAR
 

Με την ευκαιρία της 76ης απονομής των πιο αναγνωρισμένων κινηματογραφικών βραβείων του πλανήτη, το Cinenews.gr φιλοξενεί για πέμπτη χρονιά ένα πλούσιο αφιέρωμα στα Βραβεία Oscar.

Ο Μανώλης Δούνιας δίνει τις αναλύσεις του για το τι θα συμβεί σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων. Διαβάστε τις προβλέψεις για την Καλύτερη Ταινία, Σκηνοθεσία, Α Ανδρικό, Α Γυναικείο, Β Ανδρικό και Β Γυναικείο αλλά και όλες τις υπόλοιπες.

Συμπληρώθηκαν 76 χρόνια από την πρώτη απονομή των OSCAR. Εσείς διαβάστε τα 76 πράγματα που δεν ξέρατε για τα Oscars. Δείτε επίσης το ρεπορτάζ με φωτογραφίες από το γεύμα των υποψηφίων.

Απονεμήθηκαν τα φετινά βραβεία της ένωσης Σκηνοθετών και της ένωσης Ηθοποιών του Hollywood. Έκπληξη αποτελεί η βράβευση του Johnny Depp από την ένωση

Ηθοποιών σε αντίθεση με την μάλλον προβλέψιμη βράβευση του Peter Jackson από τους Σκηνοθέτες. Δείτε τους πίνακες των νικητών για τα βραβεία Directors Guild και τα βραβεία Actors Guild.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού απονεμήθηκαν τα φετινά βραβεία της Βρετανικής και Γαλλικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Δείτε τις λίστες των νικητών για τα βραβεία BAFTA και τα βραβεία CESAR.

Διαβάστε το σχόλιο του Μανώλη Δούνια, για τις Υποψηφιότητες, που ανακοινώθηκαν την Τρίτη 27 Ιανουαρίου. Δείτε την πλήρη λίστα των υποψηφιοτήτων κάνοντας κλικ εδώ.

Σας αποκαλύπτουμε τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρίες παραγωγής προωθούν τις ταινίες τους στα μέλη της Ακαδημίας ελπίζοντας να αποσπάσουν υποψηφιότητες και βραβεία. Λέγεται For Your Consideration Ads.

Το αφιέρωμα όμως δεν σταματά εδώ, νέο υλικό θα προστίθεται με αποκορύφωμα την βραδιά της απονομής όπου θα υπάρχει ζωντανή ενημέρωση με τα αποτελέσματα.

Για το αφιέρωμα αυτό έγραψαν οι: Θανάσης Γεντίμης, Μανώλης Δούνιας και Ορέστης Καραβάς

 

 

OSCAR®, OSCARS®, ACADEMY AWARD®, ACADEMY AWARDS® and the Oscar statuette
are registered trademarks and service marks of the Academy of Motion Picture Arts and Sciences (A.M.P.A.S.®).