+ 37 φωτό από το Photo Corner στα Παρασκήνια

+ 50 φωτό από την Αίθουσα Τύπου

+ 165 φωτό από την Τελετή Απονομής

+ 88 φωτό από το Κόκκινο Χαλί

+ Πρώτο Σχόλιο: Απονομή Oscar 2010

+ Η Λίστα των Νικητών στα Oscar 2010

+ Live Blogging: Oscar 2010

+ Φωτορεπορτάζ από το Γεύμα των Υποψηφίων

+ Οι Υποψηφιότητες Των Oscar

+ Φωτορεπορτάζ από τις Χρυσές Σφαίρες

+ Live Blogging: 67η Απονομή Χρυσών Σφαιρών

+ Οι Νικητές Στις Χρυσές Σφαίρες

+ Όλα τα βραβεία πριν τα Oscar

(500) Days of Summer

A Serious Man

An Education

Avatar

District 9

Inglourious Basterds

Invictus

It's Complicated

Julie And Julia

Precious

Star Trek

The Hangover

The Hurt Locker

Up

+ Όλα τα Φαβορί.

 

The Hangover

The HangoverΔύο μέρες πριν το γάμο του, ο Doug (Justin Bartha) ετοιμάζεται να τιμήσει την ιερή παράδοση του bachelor party. Οδηγώντας την αγαπημένη Mercedes του πεθερού, ξεκινά για το Las Vegas μαζί με τους δύο κολλητούς του, Phil (Bradley Cooper) και Stu (Ed Helms), ενώ το καρέ συμπληρώνει ο μάλλον πειραγμένος μέλλων κουνιάδος του, Alan (Zach Galifianakis). Όλα μοιάζουν να έχουν ξεκινήσει ιδανικά από το πρώτο κιόλας βράδυ. Το πρόβλημα όμως είναι πως το επόμενο πρωί, ο Phil, ο Stu κι ο Alan ξυπνούν έχοντας να αντιμετωπίσουν ένα σωρό μυστήρια: γιατί η πολυτελής τους σουίτα βρίσκεται σε κακό χάλι, γεμάτη από απρόσκλητους επισκέπτες; Γιατί δε μπορούν να θυμηθούν τίποτα απ' όσα συνέβησαν την περασμένη νύχτα; Και, το κυριότερο, πού είναι ο Doug;

Νεκτάριος Σάκκας

Μοιράσου Αυτό Το Άρθρο

CinemaNews.gr on Facebook

Trivia 30:
Όταν η Sharon Stone και ο Quincy Jones βγήκαν στην σκηνή για να παρουσιάσουν το Oscar Μουσικής σε Δραματική Ταινία το 1995, ανακάλυψαν ότι κάτι είχαν ξεχάσει: το φάκελο με το όνομα του νικητή. Ο Quincy Jones έτρεξε στα παρασκήνια όπου ενημερώθηκε από τους ορκωτούς λογιστές της Price Waterhouse ότι νικητής ήταν ο Luis Bacalov για το «Il Postino» (Ο Ταχυδρόμος).

+ Διαβάστε Και τα 82 Trivia για τα Oscar!

© 2000-2010 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.

OSCAR®, OSCARS®, ACADEMY AWARD®, ACADEMY AWARDS® and the Oscar statuette are registered trademarks and service marks of the Academy of Motion Picture Arts and Sciences (A.M.P.A.S.)