+ 37 φωτό από το Photo Corner στα Παρασκήνια

+ 50 φωτό από την Αίθουσα Τύπου

+ 165 φωτό από την Τελετή Απονομής

+ 88 φωτό από το Κόκκινο Χαλί

+ Πρώτο Σχόλιο: Απονομή Oscar 2010

+ Η Λίστα των Νικητών στα Oscar 2010

+ Live Blogging: Oscar 2010

+ Φωτορεπορτάζ από το Γεύμα των Υποψηφίων

+ Οι Υποψηφιότητες Των Oscar

+ Φωτορεπορτάζ από τις Χρυσές Σφαίρες

+ Live Blogging: 67η Απονομή Χρυσών Σφαιρών

+ Οι Νικητές Στις Χρυσές Σφαίρες

+ Όλα τα βραβεία πριν τα Oscar

(500) Days of Summer

A Serious Man

An Education

Avatar

District 9

Inglourious Basterds

Invictus

It's Complicated

Julie And Julia

Precious

Star Trek

The Hangover

The Hurt Locker

Up

+ Όλα τα Φαβορί.

 

An Education

An EducationΒρισκόμαστε στην ωραιοποιημένα συντηρητική και ρομαντικά νοσταλγική Αγγλία του '60. Σ' ένα προάστιο του Λονδίνου, θα γνωρίσουμε την 'αρίστη' Jenny (η εκφραστικότατη Carey Mulligan): θέλει να σπουδάσει στην Οξφόρδη, κι όλη της η ζωή περιστρέφεται γύρω από αυτή την προδιαγεγραμμένη επιτυχία. Διάβασμα, ασχολίες, έξοδοι, φιλίες, αγόρια -όλα φιλτράρονται και μετριούνται σε κατάλληλες 'οξφορδιανές' δόσεις από τους υπερπροστατευτικούς γονείς της (τραβάει την προσοχή στο ρόλο του πατέρα ο Alfred Molina). Όταν στο δρόμο της θα βρεθεί, εντελώς τυχαία, ο ακαταμάχητα γοητευτικός David (ο πραγματικά γοητευτικά ακαταμάχητος Peter Sarsgaard), θα την παρασύρει με τους μαγευτικούς και μυστηριώδεις τρόπους του σε κύκλους που ποτέ της δεν είχε φανταστεί.

Μαριάννα Ράντου

Μοιράσου Αυτό Το Άρθρο

CinemaNews.gr on Facebook

Trivia 63:
Οι ταινίες «The Turning Point» (Κρίσιμη Καμπή) (1977) και «The Color Purple» (Το Πορφυρό Χρώμα) (1985) μπορούν να θεωρηθούν οι μεγάλοι χαμένοι των Oscar, αφού ενώ είχαν προταθεί για 11 Oscar η κάθε μία δεν κατάφεραν να κερδίσουν κανένα.

+ Διαβάστε Και τα 82 Trivia για τα Oscar!

© 2000-2010 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.

OSCAR®, OSCARS®, ACADEMY AWARD®, ACADEMY AWARDS® and the Oscar statuette are registered trademarks and service marks of the Academy of Motion Picture Arts and Sciences (A.M.P.A.S.)