+ 37 φωτό από το Photo Corner στα Παρασκήνια

+ 50 φωτό από την Αίθουσα Τύπου

+ 165 φωτό από την Τελετή Απονομής

+ 88 φωτό από το Κόκκινο Χαλί

+ Πρώτο Σχόλιο: Απονομή Oscar 2010

+ Η Λίστα των Νικητών στα Oscar 2010

+ Live Blogging: Oscar 2010

+ Φωτορεπορτάζ από το Γεύμα των Υποψηφίων

+ Οι Υποψηφιότητες Των Oscar

+ Φωτορεπορτάζ από τις Χρυσές Σφαίρες

+ Live Blogging: 67η Απονομή Χρυσών Σφαιρών

+ Οι Νικητές Στις Χρυσές Σφαίρες

+ Όλα τα βραβεία πριν τα Oscar

(500) Days of Summer

A Serious Man

An Education

Avatar

District 9

Inglourious Basterds

Invictus

It's Complicated

Julie And Julia

Precious

Star Trek

The Hangover

The Hurt Locker

Up

+ Όλα τα Φαβορί.

 

Star Trek

Star TrekΟ James Tiberius Kirk (Chris Pine), είναι ένας τολμηρός και ριψοκίνδυνος νέος που αναζητά σκοπό στη ζωή του. Ο Spock (Zachary Quinto), μεγαλώνει στον πλανήτη Βούλκαν στιγματισμένος λόγω της (κατά το ήμισυ) γήινης καταγωγής του, είναι ο πρώτος από το είδος του που γίνεται δεκτός στην Starfleet Academy. Διαμετρικά αντίθετοι χαρακτήρες, ο Kirk και ο Spock θα είναι από τους επίλεκτους που στελεχώσουν το πλήρωμα του πιο προηγμένου διαστημόπλοιου, του USS Enterprise. Επικεφαλής ο κυβερνήτης Christopher Pike (Bruce Greenwood) ενώ μαζί τους ο γιατρός του σκάφους Leonard McCoy (Karl Urban), ο αρχιμηχανικός Montgomery Scott (Simon Pegg), η υπεύθυνη επικοινωνιών Uhura (Zoe Saldana) και το 17χρονο παιδί-θαύμα Chekov (Anton Yelchin).

Λουκιανός Κοροβέσης

Μοιράσου Αυτό Το Άρθρο

CinemaNews.gr on Facebook

Trivia 58:
Η γηραιότερη ηθοποιός που έχει κερδίσει Oscar είναι η Jessica Tandy το 1989 για το «Driving Miss Daisy» (Ο Σωφέρ της Κυρίας Ντέιζυ), σε ηλικία 81 χρονών.

+ Διαβάστε Και τα 82 Trivia για τα Oscar!

© 2000-2010 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.

OSCAR®, OSCARS®, ACADEMY AWARD®, ACADEMY AWARDS® and the Oscar statuette are registered trademarks and service marks of the Academy of Motion Picture Arts and Sciences (A.M.P.A.S.)