Prince Avalanche

 

SOCIAL:



       

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
David Gordon Green

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Paul Rudd, Emile Hirsch, Lance LeGault, Joyce Payne, Gina Grande

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Να σας συστήσουμε ένα αταίριαστο ζευγάρι: τον αυστηρό Alvin και τον αδελφό της φιλενάδας του, τον ανασφαλή Lance. Οι δύο τους θα αφήσουν πίσω τους την πόλη για να περάσουν ένα μοναχικό καλοκαίρι επισκευάζοντας τις γραμμές στην άσφαλτο ενός επαρχιακού δρόμου που καταστράφηκε από πυρκαγιά. Αυτή η δουλειά, μέσα στη φύση, θα τους δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψουν ο ένας τον άλλο αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό. Μια ιδιαίτερη φιλία - έκπληξη, θα χτιστεί σταδιακά μέσα από το χιούμορ και την συζήτηση.

Remake της Ισλανδικής ταινίας του 2011 «Either Way», το indie «Prince Avalanche» ποντάρει στις ερμηνείες και τη χημεία των Paul Rudd και Emile Hirsch. Σκηνοθετεί το "χρυσό παιδί" του ανεξάρτητου αμερικάνικου σινεμά, ο David Gordon Green («All the Real Girls», «Undertow») που επιστρέφει στα μοτίβα που τον έκαναν συμπαθή, μετά από τρεις ατυχείς κωμωδίες «Pineapple Express», «Your Highness» και «The Sitter» (καμία εκ των οποίων δεν προβλήθηκε στην Ελλάδα).

ΣΥΝ:
Επιστροφή σε ανεξάρτητα μονοπάτια και στο καλό σινεμά, αν πιστέψουμε τους αμερικανούς κριτικούς, για τον David Gordon Green μετά από μια σειρά ατυχέστατων φαρσοκωμωδιών («Your Highness», «The Sitter»).

ΠΛΗΝ:
Δείτε το poster της ταινίας. Είναι μετά να μη θυμάσαι τα λόγια του ποιητή;
"Πιάνω να παίξω Γκέημ μπόι / Μάριο μόνο γράφει η οθόνη / Λουίτζι με λένε διάολε / είμαστε το ίδιο σόι / ας γράφατε επώνυμο / νιντέντο αδελφοκτόνοι!"

Trailer - Prince Avalanche