The Gunman

 

SOCIAL:



       

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Pierre Morel

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Sean Penn, Idris Elba, Javier Bardem, Ray Winstone, Jasmine Trinca

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ο Martin Terrier (Sean Penn) είναι ένας πληρωμένος δολοφόνος που έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση για να παντρευτεί την από καιρό αγαπημένη του (Jasmine Trinca). Αλλωστε αυτός ήταν ένας από τους λόγους που μπήκε στο "επάγγελμα", να κάνει ένα κομπόδεμα και μετά να αποσυρθεί. Όμως η "οργάνωση" στην οποία ανήκει δεν θα τον αποδεσμεύσει τόσο απλά, καθώς έχει άλλα σχέδια. Ο Martin θα πρέπει να αναλάβει μια ακόμη σημαντική υπόθεση που θα τον φέρει και πάλι με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Τότε εκείνος θα ξεκινήσει ένα αγώνα δρόμου για να ξεφύγει, διασχίζοντας την Ευρώπη.

Το «The Gunman» είναι ένα από εκείνα τα κινηματογραφικά project που εξάπτει το ενδιαφέρον του κοινού και μόνο από το premise: "Ο Sean Penn στην πρώτη του περιπέτεια". Σκηνοθετεί ο Pierre Morel («Taken») που έδωσε νέα πνοή στην καριέρα του Liam Neeson, ενώ η ιστορία βασίζεται στο βιβλίο "The Prone Gunman" του Γάλλου Jean-Patrick Manchette. Απέναντι στον Sean Penn θα βρεθεί (πιθανότατα σε ρόλο "κακού") o Javier Bardem.

ΣΥΝ:
Η παρουσία ενός ερμηνευτικού εργαλείου όπως ο Sean Penn στον πρωταγωνιστικό ρόλο, μπορεί να δώσει ειδικό βάρος σε μια (πιθανότατα) κοινότοπη περιπέτεια.

ΠΛΗΝ:
Μα ο Sean Penn action-hero; Ποιος θα ακολουθήσει μετά; O Tim Robbins; Ο Philip Seymour Hoffman; O Jeff Daniels;