Sabotage

 

SOCIAL:



       

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
David Ayer

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Arnold Schwarzenegger, Mireille Enos, Joe Manganiello, Sam Worthington, Josh Holloway

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ο John Breacher (Arnold Schwarzenegger) είναι ο αρχηγός μιας επίλεκτης ομάδας της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών (στελεχωμένη από τους Sam Worthington, Terrence Howard, Josh Holloway και τη Mireille Enos) που αναλαμβάνει τις υποθέσεις των πιο μεγάλων και φονικών καρτέλ ναρκωτικών. Όταν η ομάδα καταφέρνει μια αποτελεσματική έφοδο σε ένα "σπίτι" που χρησιμοποιείται από μεγάλο καρτέλ, όλοι πιστεύουν ότι η δουλειά τους ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ιδίως αφού έβαλαν στην άκρη ένα μεγάλο ποσό που βρήκαν στο χώρο και αποφάσισαν να το κρατήσουν. Όμως σύντομα τα μέλη της ομάδας, ένα - ένα, θα αρχίσουν να χάνουν τη ζωή τους υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Όλοι πλέον είναι ύποπτοι καθώς κάτι πήγε στραβά στην τελευταία τους επιχείρηση...

Ο David Ayer («End of Watch», «Street Kings») σκηνοθετεί τον Arnie σε μια ακόμα περιπέτεια που φιλοδοξεί να χορτάσει και τους απαιτητικότερους φαν του είδους. Σύμφωνα με τους παραγωγούς της ταινίας η ιστορία είναι μια χαλαρή μεταφορά του βιβλίου "Δέκα Μικροί Νέγροι" της μεγάλης Agatha Christie.

ΣΥΝ:
Arnie is back and we're glad about it.

ΠΛΗΝ:
Πιάνεις το βιογραφικό του σεναρίστα Skip Woods, βλέπεις κάτι «Hitman» και «Swordfish» και «Another Day to Die Hard», θυμάσαι κι εκείνη την ενοχλητικότατη "μπατσοταινία" του Ayer, το «End of Watch», κάνεις το σταυρό σου κι έπειτα ψάχνεις να δεις τι άλλο παίζει στις αίθουσες.