X-Men: Days Of Future Past

 

SOCIAL:



       

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Bryan Singer

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Jennifer Lawrence, Hugh Jackman, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, James McAvoy

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Η απόλυτη ομάδα των μεταλλαγμένων ηρώων ξεκινά ένα πόλεμο για την επιβίωσή τους, και μάλιστα σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους. Οι X-Men θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους νεότερους εαυτούς τους σε μια επική μάχη που πρέπει να αλλάξει το παρελθόν - για να σώσει το μέλλον μας. Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο εποχές είναι ο Wolverine, ο οποίος αναλαμβάνει να ταξιδέψει στο παρελθόν για να φέρει σε επαφή τις δύο γενιές.

Crossover project στο σύμπαν των X-Men, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Bryan Singer («X-Men» και «X-Men 2»), όπου οι Sir Ian McKellen και Sir Patrick Stewart συναντούν τους "εαυτούς" τους Michael Fassbender και James McAvoy. Στο «X-Men: Days of Future Past» επιστρέφουν και οι Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult (Mystique και Beast στην ταινία «X-Men: First Class») αλλά και ο Hugh Jackman στο ρόλο του Wolverine.

ΣΥΝ:
Έπειτα από τόσα χρόνια και τόσες μεταφορές από το ιλουστρασιόν χαρτί στην μεγάλη οθόνη πολλοί το έχουν ξεχάσει , αλλά ο Bryan Singer με το «X-Men» (2000) του συνέβαλε σημαντικά στην ενηλικίωση της κόμικ κινηματογραφικής περιπέτειας. Η επιστροφή του πίσω από την κάμερα μόνο ευεργετική μπορεί να είναι για το franchise.

ΠΛΗΝ:
Εκείνο το «Jack the Giant Slayer» τί το 'θελε;

Trailer - X-Men: Days Of Future Past