Ender's Game

 

SOCIAL:



       

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Gavin Hood

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Harrison Ford, Abigail Breslin, Ben Kingsley, Viola Davis, Asa Butterfield

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Εβδομήντα χρόνια μετά από το τέλος ενός τρομακτικού πολέμου με μια εξωγήινη φυλή, η γη επουλώνει ακόμα τις πληγές της. Οι κάτοικοι του πλανήτη παλεύουν ακόμα να μείνουν ενωμένοι απέναντι σε αυτόν τον τεχνολογικά ανώτερο εισβολέα. Ο Ender Wiggin όμως ίσως είναι η ελπίδα του πλανήτη μας. Αυτό το προικισμένο αγόρι θα σταλεί σε μια στρατιωτική ακαδημία, που λειτουργεί σε τροχιά γύρω από τη γη. Εκεί θα προετοιμαστεί, μαζί με άλλα παιδιά, για να αντιμετωπίσει μια ακόμα επερχόμενη εισβολή.

Ακόμα ένα blockbuster επιστημονικής φαντασίας για τη σεζόν που ακολουθεί. Στο «Ender's Game», που υπογράφει ο Gavin Hood, η ανθρωπότητα βρίσκεται πάλι σε πόλεμο με τους εξωγήινους και επιλέγει χαρισματικά παιδιά για να τα εκπαιδεύσει, ούτως ώστε να οδηγήσουν τους γήινους στη νίκη. Εξαιρετικό το cast και δύσκολο το έργο που αναλαμβάνει ο Gavin Hood (ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος) σε ένα είδος αρκετά απαιτητικό.

ΣΥΝ:
Το καστ συνδυάζει μερικούς από τους πιο ελπιδοφόρους νεαρούς ηθοποιούς, όπως ο Asa Buterfield του «Hugo» και η Hailee Steinfeld του «True Grit», με βετεράνους εγνωσμένης αξίας, όπως ο Harrison Ford και o Ben Kingsley

ΠΛΗΝ:
Μετά το μάλλον "πολιτικό" Oscar για το «Tsotsi» ο Gavin Hood έχει υπογράψει ένα εκβιαστικό δράμα και μια κακή υπερηρωϊκή υπερπαραγωγή («Rendition» και «Wolverine» αντίστοιχα).

Trailer - Ender's Game