Runner Runner

 

SOCIAL:



       

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Brad Furman

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Justin Timberlake, Ben Affleck, Gemma Arterton, Anthony Mackie, Michael Esper

ΥΠΟΘΕΣΗ:
O Richie (Justin Timberlake), κάνει το μεταπτυχιακό του στο φημισμένο πανεπιστήμιο του Princeton, ζορισμένος οικονομικά και έχοντας χωθεί στον online τζόγο καταλήγει στην Κόστα Ρίκα. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με τον Ivan Block (Ben Affleck) εξπέρ στον διαδικτυακό τζόγο. Ο Block θα τον πείσει πως βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά από αμύθητα πλούτη, όμως σύντομα ο Richie θα καταλάβει την σκοτεινή αλήθεια πίσω από τον φαινομενικά νομοταγή προστάτη του. Το FBI θα προτείνει στον πιτσιρικά να τους βοηθήσει να συλλάβουν τον Block, φέρνοντας τον Richie μπροστά το μεγαλύτερο στοίχημα της ζωής του: να ξεγλιστρήσει από τον πρώην συνεργάτη του αλλά και από τις αστυνομικές αρχές.

Μια ακόμα προσπάθεια ενίσχυσης της κινηματογραφικής καριέρας του Justin Timberlake, αυτή τη φορά με τη συνδρομή του ακριβοθώρητου Ben Affleck και της σαγηνευτικής Gemma Arterton. Σκηνοθετεί ο Brad Furman, στην τρίτη ταινία της καριέρας του και με την δυναμική μετά το αξιοπρεπέστατο «The Lincoln Lawyer». Όπως όλα δείχνουν από τις πρώτες αντιδράσεις το αποτέλεσμα είναι μάλλον κατώτερο των προσδοκιών.

ΣΥΝ:
Ο Brad Furman έκανε συμπαθητική δουλειά στο «The Lincoln Lawyer», στήνοντας το πορτρέτο ενός άκρως ενδιαφέροντος χαρακτήρα, μέχρι που τελικά τον πρόδωσε η εξωφρενική ίντριγκα του Michael Connelly.

ΠΛΗΝ:
Το trailer παραπέμπει στην κλασσική, λουσάτη, σκληροπυρηνικά συμβατική hi-tech περιπέτεια που έχουμε δει πολλές φορές στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την συχνότητα του Star Channel.

Trailer - Runner Runner