Mood Indigo (L' Ecume Des Jours)

 

SOCIAL:



       

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Michel Gondry

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Romain Duris, Audrey Tautou, Gad Elmaleh, Omar Sy, Aissa Maiga

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ο Colin (Romain Duris) έχει μια πολύ ευχάριστη ζωή. Είναι πλούσιος, τρώει φανταστικό φαγητό από τον μάγειρά του (Omar Sy), λατρεύει το πιάνο και τα κοκτέιλ και τον φίλο του τον Chris (Gad Elmaleh). Σε ένα πάρτυ που πηγαίνει όμως, γνωρίζει την Chloe (Audrey Tautou) και ερωτεύονται παράφορα. Όλα αλλάζουν όμως όταν η Chloe αρρωσταίνει στον μήνα του μέλιτος και η κατάστασή της χειροτερεύει γρήγορα. Ο Colin θα χρειαστεί να καταφύγει σε διάφορες απεγνωσμένες μεθόδους για να σώσει τη ζωή της γυναίκας του.

Ο Michel Gondry (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) μεταφέρει στον κινηματογράφο το βιβλίο "Mood Indigo, Foam of the Daze" του Boris Vian, επιλέγοντας μια δυνατή πρωταγωνιστική τετράδα απότελούμενη από τους Romain Duris, Audrey Tautou, Gad Elmaleh και Omar Sy.

ΣΥΝ:
Ακόμα κι αν δεν είχε γυρίσει τίποτα άλλο, θα χρωστούσαμε παντοτινή ευγνωμοσύνη στον Gondry για το αλησμόνητο «Eternal Sunshine of a Spotless Mind».

ΠΛΗΝ:
Από την άλλη όμως του χρωστάμε κι ένα μεγάλο σιχτίρι για το "αλησμόνητο" «Τhe Green Hornet», την ταινία που συναγωνίζεται το περσινό «Man of Steel» για τον τίτλο της πιο αφόρητης υπερηρωικής περιπέτειας της πρόσφατης μνήμης.

Trailer - Mood Indigo (L' Ecume Des Jours)