About Time

 

SOCIAL:



       

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Richard Curtis

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy, Lydia Wilson, Lindsay Duncan

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Δεν είναι απαραίτητο να καταλήγουν όλα τα φλερτ σε χυλόπιτα. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται ο Tim Lake (Domhnall Gleeson) όταν ο πατέρας του αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό: όλοι οι άνδρες της οικογένειας μπορούν να ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο! Και μάλιστα οποτεδήποτε επιθυμούν ώστε να διορθώνουν ό,τι θέλουν. Έτσι ο Tim αποφασίζει να αξιοποιήσει αυτό το υπερφυσικό χάρισμα για να αποκτήσει φιλενάδα. Βάζει σκοπό να γυρίζει πίσω, κάθε φορά που κάνει κάτι λάθος στο φλερτ του ώστε να το δοκιμάσει μια δεύτερη φορά. Μόνο που αυτή η ιδέα παρότι φαίνεται ιδανική δεν είναι η μαγική λύση για κάθε απογοήτευση που φέρνει η ζωή.

Ο Richard Curtis επιστρέφει στο είδος που ξέρει καλύτερα από τον καθένα προσθέτοντας αυτή τη φορά και μια πινελιά επιστημονικής φαντασίας. Συνεργάζεται για 11η φορά με τους παραγωγούς Tim Bevan και Eric Fellner, επιλέγοντας για κεντρικό δίδυμο τον ανερχόμενο Domhnall Gleeson και την πάντα λαμπερή Rachel McAdams.

ΣΥΝ:
Αν και ξυπνά μνήμες από το «The Time Traveler's wife» , το σινεματικό υποκατάστατο της βαλεριάνας, το «Αbout Time» φέρει την υπογραφή του Richard Curtis, μέγιστου ατακαδόρου, υπεύθυνου για τα σενάρια του «Four Weddings and a Funeral», «Notting Hill», «Love Actually» καθώς και του θρυλικού «Black Adder».

ΠΛΗΝ:
Το «Love Actually» μπορεί να το θυμόμαστε κάθε Χριστούγεννα, καθώς η προβολή του εκείνη την περίοδο τείνει να εξελιχθεί σε παράδοση εφάμιλλη της κατανάλωσης γαλόπουλου, το «The Boat that Rocked» όμως το θυμόμαστε για το soundtrack του. Μόνο.

Trailer - About Time