The Conjuring

 

SOCIAL:



       

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
James Wan

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Vera Farmiga, Patrick Wilson, Lili Taylor, Mackenzie Foy, Joey King

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Πριν από το Amityville υπήρξε το Ηarrisville. Οι παγκόσμιας φήμης ερευνητές μεταφυσικών γεγονότων Ed και Lorraine Warren καλούνται να βοηθήσουν μία οικογένεια που τρομοκρατείται από μία σκοτεινή παρουσία στο αγρόκτημά τους στο Rhode Island όπου μετακόμισαν πρόσφατα. Αντιμέτωποι με τη δαιμονική οντότητα μιας μάγισσας που απαγχονίστηκε σε αυτό το μέρος, οι Warrens έχουν να αντιμετωπίσουν την πιο τρομακτική υπόθεση που έχουν αναλάβει μέχρι τώρα στην καριέρα τους.

Ο σκηνοθέτης James Wan, γνωστός για τα «Saw» και «Insidious», επιστρέφει ξανά με μια ταινία τρόμου βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Πρωταγωνιστούν οι Patrick Wilson («Prometheus»), Vera Farmiga («Up In The Air»), Lili Taylor, Ron Livingston, καθώς και η μικρούλα Mackenzie Foy.

ΣΥΝ:
Μετά το απολαυστικό φιλμικό τρενάκι του τρόμου που άκουγε στο όνομα «Insidious», o James Wan επιστρέφει με ένα ακόμα haunted house flick, αυτή τη φορά βασισμένο στην αληθινή (;) ιστορία της οικογένειας Warren (εξ΄ου και ο αρχικός τίτλος του project: The Warren Files).

ΠΛΗΝ:
Θεωρούμε μεν τον σεναριογράφο Leigh Wannel τον αδύναμο κρίκο στη συνεργασία των δύο ανδρών, από την οποία πρόεκυψαν τα «Saw», «Dead Silence» και το προαναφερθέν «Insidious», ωστόσο η αντικατάστασή του από τα αδέρφια Hayes ( «The Reaping», «House of Wax», «Whiteout») είναι ένα ανησυχητικό βήμα προς τα πίσω.

Trailer - The Conjuring