Labor Day

 

SOCIAL:



       

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Jason Reitman

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Clark Gregg, Kate Winslet, Josh Brolin, Tobey Maguire, Dylan Minnette

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Πίσω στο καλοκαίρι του 1987 η Adele (Kate Winslet), έχοντας χωρίσει από τον άντρα της, αποφασίζει να συνοδέψει το 13χρονο γιό της Henry (Gattlin Griffith) στα ψώνια για την σχολική χρονιά που ξεκινά. Εκεί θα τους προσεγγίσει ένας τραυματισμένος άνδρας που αναζητά καταφύγιο. Η Adele θα δεχτεί να τον φιλοξενήσει σπίτι τους, μόνο που ο Frank (Josh Brolin), είναι ένας κατάδικος που έχει αποδράσει. Παρά το σκληρό του παρουσιαστικό ο Frank σύντομα θα δείξει και άλλες πτυχές του χαρακτήρα του, αναπτύσσοντας ένα ισχυρό δεσμό τόσο με την Adele όσο και με τον Henry.

O Jason Reitman («Up in the Air») μεταφέρει στον κινηματογράφο το ομότιτλο βιβλίο της Joyce Maynard, με την Kate Winslet και τον Josh Brolin να θέτουν τα θεμέλια για ένα δυνατό ψυχολογικό δράμα. Την πρωταγωνιστική ομάδα συμπληρώνουν οι J.K. Simmons και Tobey Maguire.

ΣΥΝ:
Από τις πιο συναρπαστικές ηθοποιούς της γενιάς της, η Kate Winslet επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη μετά από ένα διετές διάλειμμα. Αυτοί που χρίζουν πρόωρα φαβορί για τα φετινά Oscar την Cate Blanchett, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτούν.

ΠΛΗΝ:
Αφού ξέρουμε κατά βάθος ότι ο Reitman θα κάνει πάλι μια εξοργιστικά συντηρητική στροφή στο φινάλε και θα χαλάσει τα πάντα, τί το κουράζουμε;

Trailer - Labor Day