Asterix And Obelix God Save Britannia

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Laurent Tirard

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
G?rard Depardieu, Edouard Baer, Fabrice Luchini, Catherine Deneuve, Guillaume Gallienne

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ένα μικρό βρετανικό χωριό αντιστέκεται ακόμα στις ρωμαϊκές ορδές του Καίσαρα, όταν όμως η πολιορκία των τελευταίων γίνεται αφόρητη, θα απευθυνθούν για βοήθεια στο γνωστό γαλατικό χωριό. Τέταρτη live-action μεταφορά του θρυλικού κόμικ των Uderzo- Goscinny, που φιλοδοξεί να διασκεδάσει τις κάκιστες εντυπώσεις που άφησε η προηγούμενη ταινία «Asterix Aux Jeux Olympiques». Τα ρούχα του Οβελίξ φορά και πάλι ο Depardieu, ενώ τον Αστερίξ, μετά την αποτυχημένη επιλογή του Clovis Cornillac, καλείται να υποδυθεί ο Edouard Baer, ο βοηθός του Numerobis στο «Asterix et Obelix: Mission Cleopatre».

ΣΥΝ:
Ως τώρα μόνο το «Asterix et Obelix: Mission Cleopatre» κατάφερε να συλλάβει το αναρχικό πνεύμα του κόμικ. Ας ελπίσουμε ετούτο το φιλμ να ακολουθεί τα χνάρια του.

ΠΛΗΝ:
Θέλουμε πίσω τον Christian Clavier, τον Αστερίξ των δύο πρώτων ταινιών, εδώ και τώρα!

Trailer - Asterix And Obelix God Save Britannia

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.