Family

Brave + Trailer

Σκηνοθεσία: Mark Andrews

Στη μεσαιωνική Σκωτία μια νεαρή πριγκίπισσα αψηφά τις προκαταλήψεις και εξασκεί το ταλέντο της στην τοξοβολία. Όταν μια σειρά από γεγονότα, που εκείνη έθεσε σε κίνηση, θα βάλουν σε κίνδυνο το βασίλειο του πατέρα της, θα κληθεί να αποδείξει ότι η γενναιότητα δεν έχει φύλο. Κάθε νέα ταινία της Pixar συγκαταλέγεται αυτομάτως στους πιο πολυαναμενόμενους τίτλους της σεζόν και όχι άδικα καθώς η πρωτοπόρος εταιρεία παίρνει δημιουργικά ρίσκα, κατορθώνει να βρει την ισορροπία ανάμεσα στο παιδικό και το ενήλικο θέαμα και παραδίδει το ένα αριστούργημα μετά το άλλο.

Οι λεπτομέρειες...

Asterix And Obelix God Save Britannia + Trailer

Σκηνοθεσία: Laurent Tirard

Ένα μικρό βρετανικό χωριό αντιστέκεται ακόμα στις ρωμαϊκές ορδές του Καίσαρα, όταν όμως η πολιορκία των τελευταίων γίνεται αφόρητη, θα απευθυνθούν για βοήθεια στο γνωστό γαλατικό χωριό. Τέταρτη live-action μεταφορά του θρυλικού κόμικ των Uderzo- Goscinny, που φιλοδοξεί να διασκεδάσει τις κάκιστες εντυπώσεις που άφησε η προηγούμενη ταινία «Asterix Aux Jeux Olympiques». Τα ρούχα του Οβελίξ φορά και πάλι ο Depardieu, ενώ τον Αστερίξ, μετά την αποτυχημένη επιλογή του Clovis Cornillac, καλείται να υποδυθεί ο Edouard Baer, ο βοηθός του Numerobis στο «Asterix et Obelix: Mission Cleopatre».

Οι λεπτομέρειες...

ParaNorman + Trailer

Σκηνοθεσία: Chris Butler

Ένα μικρό αγόρι, ο 11χρονος Norman, μοιάζει να είναι υπέρ του δέοντος επικοινωνιακό, δεδομένου πως δεν σταματά ποτέ να ακούει και να συνδιαλέγεται με κόσμο... ιδίως μάλιστα με το υπερπέραν και συγκεκριμένα φαντάσματα, ζόμπι και μάγισσες. Μάλιστα, πολλές φορές, η παρέα του από το υπερπέραν είναι προτιμότερη από την ίδια του την οικογένεια που φαίνεται να τον θεωρεί, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, φρικιό. Σύντομα όμως οι "ικανότητές" του θα φανούν χρήσιμες απέναντι σε μια κακιά μάγισσα. Συνδυάζοντας stop motion animation και 3D, το «Paranorman» μπαίνει στο κλειστό κλαμπ των pπαρέα με τα «Coraline» και «The Pirates! Band of Misfits». Οι παραγωγοί της Laika Entertainment ανεβάζουν ψηλά τον πήχη βάζοντας στόχο να ικανοποιήσουν (και να τρομάξουν) μικρούς και μεγάλους θεατές.

Οι λεπτομέρειες...

Oz, The Great And Powerful + Trailer

Σκηνοθεσία: Sam Raimi

James Franco, Michelle Williams, Rachel Weisz και Mila Kunis στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, Sam Raimi (των τριών «Spider-Man») στην καρέκλα του σκηνοθέτη και η ιστορία του Μάγου του Οζ ως σεναριακό χαλί: αυτά είναι τα συστατικά για τη συνταγή επιτυχίας που μας προτείνει αυτή τη φορά η Disney και μάλλον θα τη δούμε να επιβεβαιώνεται εκτός τραγικού απροόπτου. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα prequel του αγαπημένου «The Wizard of Oz» του 1939 αφού παρακολουθούμε πώς ο Μάγος, Oscar Diggs, έφτασε στο Οζ και κατέπληξε τα πλήθη.

Οι λεπτομέρειες...

Rise Of The Guardians + Trailer

Σκηνοθεσία: Peter Ramsey

Η Dreamworks επανέρχεται δριμύτερη, αυτή τη φορά με ένα 3D animation που θα βασίζεται στη σειρά βιβλίων 'The Guardians of Childhood' του William Joyce. Η ιστορία ξετυλίγεται με τον μικρό Jack Frost να ενώνει τις δυνάμεις του με τους αθάνατους Φύλακες προκειμένου να πολεμήσουν τον Pitch, ένα κακό πνεύμα που απειλεί να καταστρέψει τα όνειρα των μικρών παιδιών. Στις φωνές των πρωταγωνιστών θα ακούσετε, μεταξύ άλλων, τους Hugh Jackman, Alec Baldwin και Jude Law. Η ταινία πρόκειται να βγει και σε παιχνίδι, γεγονός που μας κάνει να υποψιαζόμαστε ότι θα έχει εξαιρετική ανταπόκριση στο κοινό των μικρών μας φίλων (και όχι μόνο).

Οι λεπτομέρειες...

Wreck-It Ralph + Trailer

Σκηνοθεσία: Rich Moore

Ο Wreck-It Ralph βαρέθηκε να είναι ο "κακός" στο βιντεοπαιχνίδι Fix-It Felix Jr. και θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει επάξια και το ρόλο του "καλού". Στην προσπάθειά του αυτή θα τρυπώσει σε ένα άλλο παιχνίδι και θα φέρει άθελα του τα πάνω κάτω στον παιχνιδόκοσμο. Πρόκειται για το νέο 3D animation της Disney σε σκηνοθεσία του Rich Moore, γνωστού και από τα τηλεοπτικά The Simpsons και Futurama. Θα το αγαπήσουν ιδιαίτερα οι λάτρεις των κλασσικών, vintage βιντεοπαιχνιδιών μιας και θα συναντήσουν πολλούς παλιούς και αγαπημένους γνώριμους - ήρωες.

Οι λεπτομέρειες...

Monsters University + Trailer

Σκηνοθεσία: Dan Scanlon

Η Pixar ξαναχτυπά και μας παρουσιάζει το 3D prequel του αγαπημένου «Monsters, Inc.» του 2001, κάνοντας μάλιστα για πρώτη φορά prequel σε ταινία της. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους πρωταγωνιστές Mike και Sulley την εποχή που σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο του Φόβου, τότε που ο ένας δεν άντεχε τον άλλο και πως σταδιακά ξεπέρασαν τις διαφορές τους καταλήγοντας οι γνωστοί αχώριστοι φίλοι που γνωρίσαμε στο «Monsters, Inc.». Τις φωνές τους δανείζουν και πάλι οι Billy Cristal, John Goodman και Steve Buscemi.

Οι λεπτομέρειες...

Jack The Giant Killer + Trailer

Σκηνοθεσία: Bryan Singer

Αν σας αρέσουν οι ιστορίες με γίγαντες, πριγκίπισσες, αρχαίους πολέμους που αναζωπυρώνονται και άλλα τέτοια επικού τύπου στοιχεία σε μια ταινία, τότε θα ενθουσιαστείτε ιδιαιτέρως με το «Jack the Giantkiller» του Bryan Singer. Στο ρόλο του ομώνυμου πρωταγωνιστή ο Nicholas Hoult, που είδαμε στο «X-Men: First Class» αλλά και στο «Clash of the Titans», συνοδευόμενος από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους Ewan McGregor, Stanley Tucci και Bill Nighy.

Οι λεπτομέρειες...

Frankenweenie + Trailer

Σκηνοθεσία: Tim Burton

Ο πιτσιρικάς Victor αδυνατεί να ξεπεράσει το χαμό του αγαπημένου του σκύλου, Sparky, όταν μία άτυχη στιγμή έφερε το αγαπημένο του τετράποδο στις ρόδες ενός αυτοκινήτου. Έτσι, αποφασίζει με τη βοήθεια της επιστήμης να κάνει το αδιανόητο: να επιχειρήσει να επαναφέρει τον Sparky στη ζωή. Ο αγαπημένος μας Tim Burton παρουσιάζει πρακτικά ένα remake μίας δικής του μικρού μήκους ταινίας από το μακρινό 1984 συνδυάζοντας το μύθο του Frankenstein με μία ασπρόμαυρη έκδοση της animation τεχνικής του stop-motion.

Οι λεπτομέρειες...

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.