Brave

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Mark Andrews

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Kelly Macdonald, Billy Connolly, Emma Thompson, Julie Walters, Robbie Coltrane

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Στη μεσαιωνική Σκωτία μια νεαρή πριγκίπισσα αψηφά τις προκαταλήψεις και εξασκεί το ταλέντο της στην τοξοβολία. Όταν μια σειρά από γεγονότα, που εκείνη έθεσε σε κίνηση, θα βάλουν σε κίνδυνο το βασίλειο του πατέρα της, θα κληθεί να αποδείξει ότι η γενναιότητα δεν έχει φύλο. Κάθε νέα ταινία της Pixar συγκαταλέγεται αυτομάτως στους πιο πολυαναμενόμενους τίτλους της σεζόν και όχι άδικα καθώς η πρωτοπόρος εταιρεία παίρνει δημιουργικά ρίσκα, κατορθώνει να βρει την ισορροπία ανάμεσα στο παιδικό και το ενήλικο θέαμα και παραδίδει το ένα αριστούργημα μετά το άλλο.

ΣΥΝ:
«Toy Story», «Finding Nemo», «Monsters Inc.», «Ratatouille», «Wall-e», «Up». Ενδεικτικοί τίτλοι από τη φιλμογραφία της Pixar. Είπατε τίποτα;

ΠΛΗΝ:
Οι αδικαιολόγητα εχθρικές κριτικές, που έλαβε το «Cars 2» και η αρνητική σκοπιά υπό την οποία προσέγγισαν αρκετοί το «Brave» είναι ανησυχητικά σημάδια ότι έφτασε η ώρα που η Κριτική θα επιχειρήσει να ρίξει την Pixar από τον θρόνο της, απλώς επειδή μπορεί.

Trailer - Brave

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.