ParaNorman

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Chris Butler

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Kodi Smit-McPhee, Tucker Albrizzi, Anna Kendrick, Casey Affleck, Christopher Mintz-Plasse

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ένα μικρό αγόρι, ο 11χρονος Norman, μοιάζει να είναι υπέρ του δέοντος επικοινωνιακό, δεδομένου πως δεν σταματά ποτέ να ακούει και να συνδιαλέγεται με κόσμο... ιδίως μάλιστα με το υπερπέραν και συγκεκριμένα φαντάσματα, ζόμπι και μάγισσες. Μάλιστα, πολλές φορές, η παρέα του από το υπερπέραν είναι προτιμότερη από την ίδια του την οικογένεια που φαίνεται να τον θεωρεί, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, φρικιό. Σύντομα όμως οι "ικανότητές" του θα φανούν χρήσιμες απέναντι σε μια κακιά μάγισσα. Συνδυάζοντας stop motion animation και 3D, το «Paranorman» μπαίνει στο κλειστό κλαμπ των pπαρέα με τα «Coraline» και «The Pirates! Band of Misfits». Οι παραγωγοί της Laika Entertainment ανεβάζουν ψηλά τον πήχη βάζοντας στόχο να ικανοποιήσουν (και να τρομάξουν) μικρούς και μεγάλους θεατές.

ΣΥΝ:
Με ενδιαφέρον περιμένουμε τη δεύτερη παραγωγή της Laika Entertainment, ως φαν του «Coraline», της επιτυχημένης μεταφοράς στο σινεμά της πειραγμένης ιστορίας ενηλικίωσης του Neil Gaiman δια χειρός Henry Selick.

ΠΛΗΝ:
Δείχνει αρκετά τρομακτικό για τα μικρά παιδιά και αρκετά παιδικό για τα μεγάλα "παιδιά", κάτι που ενδεχομένως θα πλήξει τις εισπράξεις.

Trailer - ParaNorman

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.