To The Wonder

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Terrence Malick

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Rachel Weisz, Rachel McAdams, Ben Affleck, Javier Bardem, Michael Sheen

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Με ένα ρομαντικό δράμα γύρω από τη ζωή ενός άντρα που επανασυνδέεται με μια γυναίκα από τη γενέτειρά του, ύστερα από την κατάρρευση του γάμου του με μια Ευρωπαία επιστρέφει ο Terrence Malick ένα χρόνο μετά το δαφνοστεφανωμένο «The Tree Of Life». Είναι ήδη υποψήφιο για το Χρυσό Λιοντάρι στο 69ο Φεστιβάλ Βενετίας, όπου και έκανε πρεμιέρα. Το cast δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί ως λαμπερό με τους Ben Affleck, Rachel McAdams και Javier Bardem να κρατούν τα πρωταγωνιστικά ηνία.

ΣΥΝ:
Ο χρόνος αναμονής από τη μία ταινία του Terence Malick στην επόμενη έχει μειωθεί αισθητά. Από εκεί που η Τρίτη του ταινία απείχε είκοσι χρόνια από τη δεύτερη, τώρα είναι πολύ πιθανό να δούμε την επόμενη μέσα σε δύο χρόνια από την προηγούμενη.

ΠΛΗΝ:
Η ταινία έχει ήδη αποκτήσει βαθμό καταλληλότητας από την MPAA στην Αμερική, κάτι που σημαίνει ότι ο Malick έχει ολοκληρώσει το μοντάζ και υπέβαλλε το final cut στην επιτροπή. Επίσης το φιλμ εντάχθηκε στο πρόγραμμα του φεστιβάλ του Τορόντο. Με το Malick όμως ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος. Δε θα εκπλαγούμε ακόμα κι αν τελικά το δούμε το 2015.

Trailer - To The Wonder

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.