Only God Forgives

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Nicolas Winding Refn

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Ryan Gosling, Kristin Scott Thomas, Tom Burke, Yayaying, Vithaya Pansringarm

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Στα χνάρια του «Drive» κινείται η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο κύριος δίνω-καίριο-χτύπημα-στην-υπογεννητικότα Ryan Gosling με τον Nicolas Winding Refn να κάθεται και πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Το φιλμ ακολουθεί τον Julian, ιδιοκτήτη ενός boxing club που λειτουργεί ως βιτρίνα για τις παράνομες δραστηριότητες της οικογένειάς του, καθώς ωθείται από τη μητέρα του να βρει και να σκοτώσει αυτόν που ευθύνεται για τον πρόσφατο θάνατο του αδερφού του. Ο Gosling δήλωσε ότι το σενάριο είναι ότι "πιο περίεργο έχει διαβάσει". Συμπρωταγωνιστεί η γοητευτική Kristin Scott Thomas.

ΣΥΝ:
Ενδεδυμένο με εθιστικά παραπέμπουσες στα 80's μελωδίες και νέον φωτισμούς που δίνουν διάσταση αλαφροΐσκιωτη, το «Drive» ήταν ένα παραμύθι για άντρες που ζουν στο σκοτάδι και ψάχνουν μια ευκαιρία για να βγουν στο φως, μία από εκείνες τις καθαρόαιμα αντρικές ταινίες που, αν αγγίξουν μια ευαίσθητη χορδή, τις κουβαλάς μαζί σου μια ζωή. Thank you mr. Refn.

ΠΛΗΝ:
Ακούγεται ότι το «Only God Forgives» παραπέμπει αφηγηματικά περισσότερο στο «Valhalla Rising», κάτι που αν ισχύει, θα απωθήσει εκείνους που περιμένουν να δουν ένα πιο στρωτό b-movie, όπως το «Drive».

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.