Under The Skin

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Jonathan Glazer

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Scarlett Johansson, Paul Brannigan, Krystof H?dek, Robert J. Goodwin, Scott Dymond

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Το «Under The Skin» αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια από τις πολύαναμενόμενες ταινίες τις φετινής κινηματογραφικής σαιζόν, όχι μόνο γιατί πρωταγωνιστεί η εκρηκτική Scarlett Johansson - ως alien που περιπλανάται στη Σκωτία αυτή τη φορά -, αλλά ταυτόχρονα γιατί είναι η πρώτη ταινία του Jonathan Glazer από το 2004, χρονιά που προβλήθηκε το «Birth». Αν πρόκειται για μια καθαρά sci-fi ταινία ή εάν ο Glazer θα το γυρίσει σε δράμα, που άλλωστε είναι και το είδος του, η αυτοψία θα το δείξει...

ΣΥΝ:
Από τις περιπτώσεις των φιλμ που χτυπήθηκαν ανελέητα την προηγούμενη δεκαετία, ίσως γιατί δεν ενέδωσε στις camp απολήξεις του plotline του και επειδή δεν ήταν το genre φιλμ που όλοι περίμεναν, το «Birth» του Jonathan Glazer είναι μια ταινία που κερδίζει πόντους σε κάθε επαναληπτική προβολή. Όσο για το ντεμπούτο του, το «Sexy Beast», αρκεί μόνο ότι διαθέτει μία από τις καλύτερες εισαγωγές στην ιστορία του σινεμά, αντισυμβατικά σέξι και ξεκαρδιστικά κτηνώδη, σεγονταρισμένη ταιριαστά από το "Peaches" των The Stranglers.

ΠΛΗΝ:
Πολλοί έχουν ετοιμάσει ήδη την αφοριστική ετικέτα που θα επισυνάψουν στο φιλμ: μια καλλιτεχνίζουσα εκδοχή του «Species».

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.