The Impossible

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Juan Antonio Bayona

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Ewan McGregor, Naomi Watts, Geraldine Chaplin, Marta Etura, Tom Holland

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ήταν λίγες ώρες μετά τα Χριστούγεννα του 2004, όταν ένας σεισμός 9, 2 βαθμών Ρίχτερ κλόνισε την νοτιανατολική Ασία. Το φονικό τσουνάμι που ακολούθησε προκάλεσε 230.000 θανάτους, η πλειοψηφία εξ' αυτών στην Ινδονησία. Το «The Impossible» αφηγείται την αληθινή ιστορία μιας οικογένειας τουριστών που έζησε αυτή τη βιβλική καταστροφή. Ο Henry (Ewan McGregor) και η Maria (Naomi Watts) με τους τρείς γιούς τους βρίσκονταν στην Ταϋλάνδη απολαμβάνοντας τις εξωτικές τους διακοπές. Το τσουνάμι τους χώρισε, όμως εκείνοι δεν τα παράτησαν προσπαθώντας να ξαναενωθούν χαμένοι στην άγνωστη χώρα. Ισπανική παραγωγή αυτό το δυνατό δράμα δια χειρός Juan Antonio Bayona έχει όλα τα φόντα για να κερδίσει τις εντυπώσεις και γιατί όχι να βρεθεί και στο δρόμο για τα Oscar.

ΣΥΝ:
Από τις πιο γοητευτικές ιστορίες φαντασμάτων της περασμένης δεκαετίας (και όχι μόνο) το «El Orfanato» είναι από τις ταινίες εκείνες που μπορείς να προτείνεις χωρίς φόβο και πάθος. Περιμένουμε αρκετά από τον δημιουργό της Juan Antonio Bayona.

ΠΛΗΝ:
Πολλές αναβολές στην ημερομηνία εξόδου, οι οποίες σπάνια είναι καλό σημάδι.

Trailer - The Impossible

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.