Red Lights

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Rodrigo Cortes

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Cillian Murphy, Robert De Niro, Elizabeth Olsen, Sigourney Weaver, Burn Gorman

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Η Margaret Matheson και ο βοηθός της Tom Buckley, ερευνούν την μεταφυσική δραστηριότητα. Σε μια από τις έρευνές τους προσπαθούν να ξεσκεπάσουν το διάσημο μέντιουμ Simon Silver. Όταν η Margaret πεθαίνει από φυσικά αίτια, ο Tom κάνει ότι μπορεί για να αποδείξει πως το μέντιουμ είναι απάτη. Μια σειρά από ανεξήγητα γεγονότα δεν τον αφήνουν να πετύχει τον στόχο του και αρχίζει να πιστεύει πως πίσω απ' τον θάνατο της Margaret βρίσκονται οι μεταφυσικές δυνάμεις του Simon. Μυριζόμαστε το τέλος πριν καν δούμε την ταινία...

ΣΥΝ:
Ο Cortes δήλωσε σε συνέντευξή του, ότι θέλει να κάνει ένα "επιστημονικό" μεταφυσικό θρίλερ, με τα μεταφυσικά φαινόμενα να δείχνουν όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται, προσθέτοντας ότι θεωρεί παράδειγμα προς μίμηση την αρχή του «Poltergeist». Κέρδισε την προσοχή μας - αν δεν την είχε ήδη.

ΠΛΗΝ:
Μέτριες κριτικές, με τις περισσότερες να συμφωνούν πως η ανατροπή της τρίτης πράξης καταστρέφει ότι έχει προηγηθεί.

Trailer - Red Lights

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.