Side Effects (The Bitter Pill)

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Steven Soderbergh

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Channing Tatum, Rooney Mara, Catherine Zeta-Jones, Jude Law, David Costabile

ΥΠΟΘΕΣΗ:
"Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα"... Ο Steven Soderbergh βγάζει την μια ταινία μετά την άλλη, κάτι που συνήθως δεν έχει καλό αποτέλεσμα. Μια νεαρή γυναίκα αρχίζει τα ψυχοφάρμακα, όταν μαθαίνει πως ο σύζυγός της θα αποφυλακιστεί σύντομα. Δεύτερη συνεργασία με τον Channing Tatum και τρίτη με την Catherine Zeta-Jones, σε ένα από τα υποτιθέμενα τελευταία φιλμ του σκηνοθέτη, ο οποίος είχε δηλώσει πέρυσι τέτοια εποχή πως θέλει να το γυρίσει στην ζωγραφική. Δεν ξέρουμε αν τελικά θα το κάνει, αφού προς το παρόν είναι υπερβολικά δραστήριος κινηματογραφικά. Ή ήταν μια σκέψη που ήρθε κι έφυγε ή μαζεύει λεφτά για την δύσκολη ζωή του ζωγράφου...

ΣΥΝ:
Παραγωγικός όσο λίγοι σκηνοθέτες τη σήμερον ημέρα, ο Soderbergh είναι ένας σκηνοθέτης που δίνει την αίσθηση πως, από την ώρα που ξυπνά μέχρι την ώρα που κοιμάται, σκέφτεται πως θα γυρίσει ένα πλάνο. Μπορεί η απόδοσή του να είναι ασταθής, που λέμε και στα ποδοσφαιρικά, αλλά, αν μη τι άλλο, παρακολουθώντας μια ταινία του αυτό που βλέπεις είναι σινεμά.

ΠΛΗΝ:
Η παραγωγός εταιρεία προμοτάρει το φιλμ σαν θρίλερ, ο Soderbergh όμως ενδέχεται να έχει κάτι άλλο στο μυαλό του. Δε θα είναι η πρώτη φορά που παραδίδει κάτι διαφορετικό από εκείνο που πλασάρει το διαφημιστικό τμήμα της παραγωγής βέβαια, αλλά τα διδάγματα του παρελθόντος μας υπενθυμίζουν πως αυτό κάνει κακό στην αποδοχή ενός φιλμ από το κοινό.

Trailer - Side Effects (The Bitter Pill)

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.