Paranormal Activity 4

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Henry Joost

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Katie Featherston, Brady Allen, Matt Shively

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Όσο κι αν θεωρώ το franchise του «Paranormal Activity» μια προσπάθεια εντυπωσιασμού, άλλο τόσο του βγάζω το καπέλο για την επιτυχία του να εντυπωσιάσει: με ελάχιστο budget, συνολικά λίγα περισσότερα από 8 εκατομμύρια δολάρια για τρεις ταινίες, έχει καταφέρει να κάνει εισπράξεις που αγγίζουν το μισό δισεκατομμύριο δολάρια. Βέβαια, τα κέρδη όσο πάνε και μειώνονται, όμως ακόμα και στο τρίτο μέρος, οι παραγωγοί κατάφεραν να κερδίσουν 20 φορές τα χρήματα που επένδυσαν. Εντυπωσιακό, αν και είναι το μόνο. Το τέταρτο μέρος θα είναι κι αυτό μια επανάληψη και μην σας κάνει εντύπωση πως αν συνεχίζει να φέρνει κέρδη, θα υπάρξει και πέμπτο μέρος...

ΣΥΝ:
Το «Paranormal Activity» βάζει τον θεατή σε διαρκή εγρήγορση, τον αναγκάζει να παρατηρεί εξονυχιστικά ένα επίμονα σταθερό πλάνο, όπου η παραμικρή κίνηση συνιστά γεγονός σημαντικό και προκαλεί αναταραχή. Αν αυτό δεν είναι η πεμπτουσία της λιτότητας και της αφαίρεσης, τότε δεν ξέρουμε τι μπορεί να είναι.

ΠΛΗΝ:
Η νέα, στενά προσδιορισμένη κατεύθυνση που οδηγεί τη μυθολογία της σειράς το φινάλε της προηγούμενης ταινίας, κάνει λιγότερο τρομακτική την απειλή.

Trailer - Paranormal Activity 4

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.