Man Of Steel

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Zack Snyder

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Henry Cavill, Amy Adams, Russell Crowe, Michael Shannon, Kevin Costner

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Μετά το «Superman Returns» το 2006, ο Superman επιστρέφει με διαφορετικό "κουστούμι" με σκοπό να ξανακερδίσει το "πληγωμένο" fanbase του. Στο ρόλο του Man of Steel, ο 'αθάνατος' Henry Cavill με την ιστορία να ξεκινά από την αρχή. Ένα παιδί φεύγει από τον ετοιμοθάνατο πλανήτη Krypton και έρχεται στην γη. Υιοθετείται από ένα ζευγάρι και μεγαλώνει καταλαβαίνοντας πως έχει υπεράνθρωπες δυνάμεις, τις οποίες χρησιμοποιεί για να σώσει τον κόσμο που πλέον έχει γίνει σπίτι του. Η ιστορία είναι γνωστή και ίσως να μην ιντριγκάρει, αλλά η συμμετοχή του Christopher Nolan στο γράψιμο του story έχει την δύναμη να αλλάξει τη αρχική διάθεση πολλών...

ΣΥΝ:
Έχοντας ήδη στο ενεργητικό του δύο επιτυχημένες μεταφορές graphic novel στο σινεμά («300», «Watchmen»), ο Zack Snyder αναλαμβάνει να προσθέσει τη δική του πινελιά στον μύθο του εικονικού υπερήρωα της DC. Ενεργώντας δε υπό την εποπτεία του Christopher Nolan, που εκτελεί χρέη παραγωγού, μας είναι δύσκολο να φανταστούμε πως μπορεί να τα θαλασσώσει

ΠΛΗΝ:
Μεταβιβάζοντας την πατρική σχέση ανάμεσα στον Kal-El και τον Jor-El στην επόμενη γενιά, μέσω μιας γενναίας ανατροπής στη μυθολογία του Superman και συλλαμβάνοντας για πρώτη φορά στο πανί την κοσμική διάσταση του χαρακτήρα, το «Superman Returns» είναι για τον υπογράφοντα ανάμεσα στις καλύτερες ταινίες του είδους της περασμένης δεκαετίας. Βρίσκει λοιπόν απωθητική την γραμμή που ακολουθείται από μερίδα της παραγωγής, που θέλει το «Man of Steel» την ταινία εκείνη που θα διορθώσει τα κακώς κείμενα του «Superman Returns»

Trailer - Man Of Steel

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.