Lone Ranger

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Gore Verbinski

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Armie Hammer, William Fichtner, Tom Wilkinson

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ο θρυλικός ήρωας του γουέστερν Lone Ranger επιστρέφει με την σφραγίδα της Disney. Ο Johnny Depp είναι ο ινδιάνος πολεμιστής Tonto, που θυμάται την ιστορία του John Ried, ενός ανθρώπου του νόμου που μεταμορφώθηκε σε θρύλο της "παράνομης" δικαιοσύνης. Στο ρόλο του Lone Ranger, ο γνωστός μας από το «Social Network» Armie Hammer. Από εκεί και πέρα στο cast συμμετέχουν οι William Fichtner, Tom Wilkinson και Helena Bonham Carter. Όχι, η ταινία δεν είναι του Tim Burton, είναι του σκηνοθέτη των τριών πρώτων «Pirates of the Caribbean», Gore Verbinski...

ΣΥΝ:
Με το σινεφιλικά θεσπέσιο «Rango» να λειτουργεί ως ένδειξη για το τί να περιμένουμε, ο Verbinski καλείται μετά την πειρατική περιπέτεια, να αναστήσει εμπορικά το είδος του western σε παγκόσμια κλίμακα (το «True Grit» μόνο εντός Αμερικής σημείωσε παχυλές εισπράξεις).

ΠΛΗΝ:
Μετά την (οικονομική) νίλα που έπαθαν με το «John Carter» τα studio της Disney κόβουν από όπου μπορούν. Οι διαρκείς επεμβάσεις τους στο Lone Ranger ώστε να μην ξεφύγει το budget από τον έλεγχο, έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση του αριθμού των set-pieces, σε βαθμό που κάποιοι insiders διαλαλούν πως στο τέλος το studio θα μείνει με μια πολυδάπανη ταινία δράσης χωρίς σκηνές δράσης!

Trailer - Lone Ranger

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.