Dredd 3D

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Pete Travis

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Karl Urban, Rachel Wood, Andile Mngadi, Porteus Xandau Steenkamp, Jason Cope

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Σε μια βίαιη πόλη του μέλλοντος όπου η αστυνομία έχει εξουσία δικαστή, ενόρκου και άμεσου εκτελεστή της ποινής, ένας αστυνομικός συνεργάζεται με μια ασκούμενη για να καταπολεμήσει τη συμμορία που εμπορεύεται το νέο ναρκωτικό SLO-MO, του οποίου η επίδραση διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Ο χαρακτήρας του Δικαστή Dredd από το κόμικ '2000 AD', επανέρχεται στη μεγάλη οθόνη αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Karl Urban. O σεναριογράφος Alex Garland αποκάλυψε ότι υπάρχουν σχέδια για τριλογία Dredd.

ΣΥΝ:
Φέρει την καλλιτεχνική επιμέλεια του σεναρίστα Alex Garland - που, αναμενόμενα, υπογράφει και το σενάριο - και υπόσχεται ότι θα μας κάνει να ξεχάσουμε τις κακές εντυπώσεις που άφησε η προηγούμενη μεταφορά του ήρωα στο πανί. Δεν ξέρω τι λέει ο κύριος Garland, εμείς μια χαρά είχαμε περάσει στην εκδοχή με τον Sly. Να σημειώσουμε ότι η υποδοχή της ταινίας κατά την προβολή της στα πλαίσια του Comic-Con festival ήταν ενθουσιώδης.

ΠΛΗΝ:
Δώσε γνωστό ήρωα, ατέλειωτο πιστολίδι και δράση σε slow motion και κέρδισες τις ιαχές των fanboys στο Comic-Con. Οπότε τις αναφορές περί ενθουσιώδους υποδοχής στο συγκεκριμένο φεστιβάλ τις υποδέχεσαι με πάσα επιφύλαξη. Ειδικά όταν ξέρεις πως σκηνοθετεί ο άνθρωπος πίσω από το αχαρακτήριστο «Vantage Point».

Trailer - Dredd 3D

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.