Great Expectations

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Mike Newell

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Jason Flemyng, Robbie Coltrane, Holliday Grainger

ΥΠΟΘΕΣΗ:
150 χρόνια και 15 τηλεοπτικές και κινηματογραφικές μεταφορές μετά, το κλασσικό μυθιστόρημα του Charles Dickens αντέχει στο χρόνο. Το ρόλο του ορφανού Pip που μετατρέπεται σε τζέντλεμαν μετά από παρέμβαση ενός μυστηριώδους ευεργέτη κρατά ο σχεδόν πρωτοεμφανιζόμενος Jeremy Irvine («The War Horse») ενώ την Estella, την πλούσια κληρονόμο που αγαπάει από παιδί ερμηνεύει η Holliday Grainger γνωστή από την τηλεοπτική σειρά "The Borgias". Στους αβανταδόρικους ρόλους του Magwitch και της Miss Havisham, o Ralph Fiennes και η Helena Bonham Carter αντίστοιχα προσδίδουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη νέα αυτή διασκευή.

ΣΥΝ:
Πεισμωμένος από την ψυχρή υποδοχή που έλαβε η διασκευή του στον Έρωτα στα Χρόνια της Χολέρας, ο Mike Newell πιάνει στα χέρια του άλλο ένα λογοτεχνικό αριστούργημα, δηλώνοντας με θράσος ότι θα κάνει την πιο "ντικενσιανή" κινηματογραφική μεταφορά του. Κερδίσατε την προσοχή μας κύριε Newell.

ΠΛΗΝ:
Το catchprase "δεν ήταν όπως το περίμενα", θα αναπαραχθεί σε πολλές κριτικές.

Trailer - Great Expectations

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.