Upside Down

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Juan Diego Solanas

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Kirsten Dunst, Jim Sturgess, Jayne Heitmeyer, Neil Napier, John Maclaren

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Δύο πλανήτες συνυπάρχουν ο ένας πάνω από τον άλλο αντιστραμμένοι και το μόνο που έχει να κάνει κάποιος κάτοικος του "κάτω" πλανήτη, είναι να κοιτάξει ψηλά για να δει (ανάποδα) ένα κόσμο γεμάτο προνόμια που ο ίδιος στερείται -μπερδευτήκατε; Κι εμείς λίγο όταν το ξαναδιαβάσαμε. Η επικοινωνία ανάμεσα στους δυο κόσμους είναι περιορισμένη, αλλά ο Adam (Jim Sturgess) θυμάται ακόμα τον παιδικό του έρωτα την Eden (Kirsten Dunst). Όταν μια μέρα την βλέπει τυχαία στην τηλεόραση αποφασίζει να την ξαναβρεί και τίποτα δεν θα του σταθεί εμπόδιο, ούτε οι ανθρώπινοι, ούτε οι φυσικοί νόμοι.

ΣΥΝ:
Το "αγαπησιάρικο" premise αυτής της πολυδάπανης ανεξάρτητης παραγωγής σε συνδυασμό με το εικαστικά ενδιαφέρον trailer που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, μας κεντρίζουν την περιέργεια.

ΠΛΗΝ:
Απογοητευτικές οι πρώτες κριτικές που κυκλοφόρησαν, ελαφρώς αποτρεπτικό το δίδυμο Jim Sturgess - Kirsten Dunst ως αδερφές - ψυχές. Επίσης για κάποιο ανεξήγητο λόγο προστέθηκε μυστηριωδώς Diana Ross στην playlist που παίζει τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.