This Is 40

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Judd Apatow

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Megan Fox, Leslie Mann, Jason Segel, Paul Rudd, Chris O'Dowd

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Το τελευταίο διάστημα ο Judd Apatow προτιμά την καρέκλα του παραγωγού («Forgetting Sarah Marshall», «Superbad», «Bridesmaids»), όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στα σκηνοθετικά του καθήκοντα. Γι' αυτό επιλέγει "κάτι σαν sequel" της μεγάλης επιτυχίας «Knocked Up». Μόνο που αυτή τη φορά θα εστιάσει όχι στο ζευγάρι των Seth Rogen και Katherine Heigl, αλλά στο παραγνωρισμένο ζεύγος των Pete (Paul Rudd) και Debbie (Leslie Mann). Πλέον τα παιδιά τους είναι στα πρόθυρα της εφηβείας και εκείνοι έτοιμοι να σαρανταρίσουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρουν τον τρόπο να χειριστούν την κρίση της μέσης ηλικίας που τους χτυπάει την πόρτα. To πολυπληθές cast συναντάμε τους Megan Fox, Jason Segel, Melissa McCarthy, Albert Brooks και Lena Dunham (ενώ άγνωστο παραμένει αν θα εμφανιστούν σε κάποιο cameo οι Rogen-Heigl).

ΣΥΝ:
To ζεύγος που υποδυόταν οι Paul Rudd και Leslie Mann στο «Knocked-Up» ήταν ομολογουμένως από τους συμπαθέστερους περιφερειακούς χαρακτήρες εκείνης της χαριτωμένης πλην ελαφρώς ανοικονόμητης κωμωδίας.

ΠΛΗΝ:
Οι ταινίες των οποίων τη σκηνοθεσία υπογράφει ο ίδιος ο Appatow παραδοσιακά υστερούν σε σχέση με εκείνες στις οποίες απλώς κρατά το ρόλο του παραγωγού. Και παραδοσιακά τελειώνουν με μία άκρως συντηρητική κατακλείδα.

Trailer - This Is 40

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.