Stand Up Guys

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Fisher Stevens

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Al Pacino, Christopher Walken, Katheryn Winnick, Mark Margolis, Julianna Margulies

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Και οι γκάγκστερ ξεπέφτουν κάποτε. Δύο τέτοιοι ξεπεσμένοι και ηλικιωμένοι εγκληματίες, αποφασίζουν να απολαύσουν μια τελευταία νύχτα χωρίς όρια, με επισκέψεις σε οίκους ανοχής, με κλοπές αυτοκινήτων και κάθε είδους ασωτείες, πριν εκτελέσουν την τελευταία αποστολή που τους έχει ανατεθεί. Να σκοτώσει ο ένας τον άλλο. Τρεις εξαιρετικοί πρωταγωνιστές (όλοι βραβευμένοι με Oscar), ο Al Pacino, ο Christopher Walken και ο Alan Arkin συνεργάζονται για πρώτη φορά στη νέα ταινία του επίσης βραβευμένου με Oscar σκηνοθέτη και ηθοποιού Fisher Stevens (για το Ντοκιμαντέρ «The Cove»).

ΣΥΝ:
Το πάντρεμα Al Pacino - Christopher Walken είναι ικανό για να μας μπάσει στην αίθουσα με τον πρώτο να δείχνει πρωτοφανή (για τον ίδιο) δείγματα κωμικού ενστίκτου στο κατά τα άλλα οικτρό «Jack and Jill».

ΠΛΗΝ:
Θα ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρον αν, αντί για δύο απατεώνες, οι δύο θρύλοι της υποκριτικής υποδύονταν δίδυμο stand up κωμικών που απεχθάνονται ο ένας τον άλλο μα συμφωνούν να εμφανιστούν σε ένα reunion show για οικονομικούς λόγους. Πώς; Αυτό είναι το «The Sunshine Boys»; Αηδίες. Εκεί η επανένωση τελείται για λογαριασμό μιας τηλεοπτικής εκπομπής.

Trailer - Stand Up Guys

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.