The Hangover Part III

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Todd Phillips

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms, Ken Jeong, Mike Epps

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Το πρώτο μέρος του «The Hangover» αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς. Το δεύτερο, μπορεί να μην είχε την ίδια αντιμετώπιση από τους τελευταίους, όμως τα λεφτά του τα έβγαλε και έτσι φτάσαμε στο τρίτο και τελευταίο, όπως αποκάλυψε και ο Todd Phillips. Η πλοκή δεν έχει διαρρεύσει ακόμα, γι' αυτό μπορούμε να ελπίζουμε πως αυτή τη φορά θα προσκληθούμε στο γάμο του Zach Galifianakis. Κι αν όλα πάνε κατ' ευχήν, ίσως το τρίτο μέρος ξαναφέρει στο προσκήνιο μνήμες από το κωμικό ντελίριο του 2009. Την περιμένουμε εναγωνίως...

ΣΥΝ:
Το «The Hangover» παραμένει μία από τις φρεσκότερες "ενήλικες" κωμωδίες που βγήκαν στις αίθουσες τα τελευταία χρόνια και η τελευταία πραγματικά αστεία ταινία του Todd Phillips, προτού ταυτίσει (εσφαλμένα) το αστείο με το μη πολιτικά ορθό.

ΠΛΗΝ:
Τα gags των «Due Date» και «The Hangover II» μοιάζουν να προέκυψαν μηχανικά από μια λίστα με πράγματα που δεν πρέπει να δείξουμε στην οθόνη. Και καλύτερα να μην ανοίξουμε το στόμα μας για το (γυρισμένο υπό την εποπτεία του) «Project X».

Trailer - The Hangover Part III

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.