The Campaign

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Jay Roach

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Will Ferrell, Zach Galifianakis, Jason Sudeikis, Dylan McDermott, Katherine LaNasa

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Λίγο πριν από τις πραγματικές εκλογές στις Η.Π.Α., δυο από τους καλύτερους σύγχρονους κωμικούς συναντιούνται μπροστά στο φακό για να δώσουν την δική τους μάχη και να αποφορτίσουν λίγο το κλίμα της εξαιρετικά τεταμένης πολιτικής ζωής του σήμερα. Will Ferrell και Zach Galifianakis. Τα ονόματα τα λένε όλα. Ο πρώτος, εκλέγεται μέλος του Κογκρέσου για πολλά χρόνια και ο δεύτερος, είναι υπεύθυνος του τοπικού Τουριστικού κέντρου και επιλογή δυο επιχειρηματιών που θέλουν να ελέγχουν εντονότερα την περιοχή και τον εκλεγμένο αντιπρόσωπό της. Νομίζω πως δεν υπερβάλλουμε μ' αυτό που θα σας πούμε: Προβλέπονται γέλια μέχρι δακρύων...

ΣΥΝ:
Οπλισμένος με φυσιογνωμία που προκαλεί χαμόγελο άμα τη εμφανίσει της και ασύγκριτες αυτοσχεδιαστικές ικανότητες που κορυφώνονται σε ξεκαρδιστικά, οργίλα straight-faced ξεσπάσματα random λογοπαραγωγής, ο Will Ferrell είναι από εκείνους τους κωμικούς στους οποίους νιώθεις την ανάγκη να απευθύνεις ένα εγκάρδιο "ευχαριστώ" κάθε φορά που γελάς μέχρι δακρύων σε μια ταινία τους. Στο «The Campaign» του δίνεται η δυνατότητα να οδηγήσει την ειρωνευόμενη το αμερικανικό πρότυπο περσόνα που έχει αναπτύξει με τα χρόνια στο επόμενο επίπεδο, τοποθετώντας την πίσω από τα γραφεία που "παίρνονται οι αποφάσεις".

ΠΛΗΝ:
Επειδή η ελληνική διανομή συνηθίζει να στέλνει τις ταινίες του Ferrell απευθείας στο DVD, τους απευθύνουμε μια ευγενική προειδοποίηση: Αγαπητοί διανομείς. Έχουμε τα τηλέφωνά σας και ξέρουμε που μένετε. Κανονίστε την πορεία σας.

Trailer - The Campaign

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.