Gravity

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Alfonso Cuaron

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
George Clooney, Sandra Bullock, Basher Savage, Eric Michels

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Long time no see. Ο Alfonso Cuaron παρέδωσε την τελευταία του ταινία το 2006 («Children of Men») και η ωμή αλήθεια είναι πως μας έλειψε. Η καινούρια του ταινία με τίτλο «Gravity», επικεντρώνεται σε μια ομάδα αστροναυτών και στην προσπάθειά τους να επιστρέψουν στην γη, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε το αεροσκάφος τους στο διάστημα. Αγνωστα λημέρια για τον σκηνοθέτη, που όμως νομίζουμε ότι θα τα καταφέρει. Από την άλλη, Alfonso Cuaron, μια χαρά, George Clooney, επίσης μια χαρά. Μήπως μας τα χαλάσει η Sandra Bullock;

ΣΥΝ:
Οι πρώτες εντυπώσεις από ένα ημιτελές test screening κάνουν λόγο για θέαμα πρωτοποριακό, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι παραλληλισμοί με το έργο του Kubrick είναι κάτι περισσότερο από διαφημιστικό τέχνασμα. Φήμες θέλουν δε το φιλμ να ξεκινά με ένα μονοπλάνο διάρκειας 17 λεπτών.

ΠΛΗΝ:
Πιθανή η αναβολή του φιλμ για τη μεθεπόμενη σεζόν. Επίσης δεδομένων των συνθηκών στις οποίες προσπαθεί να ανταπεξέλθει ο κεντρικός χαρακτήρας, η Sandra Bullock καλείται να δώσει μια ερμηνεία με στοιχεία εσωτερικότητας. Όχι ακριβώς το φόρτε της.

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.