Silver Linings Playbook

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
David O. Russell

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Bradley Cooper, Julia Stiles, Chris Tucker

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Η ιστορία ακολουθεί τον Pat, έναν προβληματικό νεαρό που μόλις βγήκε από το ψυχιατρείο. Στην προσπάθειά του να αναμιχθεί με τον κόσμο, να τα ξαναβρεί με την γυναίκα του και να ρυθμίσει την ζωή του, γνωρίζει την επίσης προβληματική Tiffany. Εκείνη προσφέρεται να τον βοηθήσει να ξανακερδίσει την γυναίκα του με ένα αντάλλαγμα. Έτσι γεννιέται μια ιδιαίτερη και πολύ δυνατή σχέση μεταξύ τους. Το "Silver lining" είναι ένα αγγλικό ιδίωμα και έχει την σημασία της άκρατης αισιοδοξίας. Αυτή ακριβώς είναι και η φύση της σχέσης που δημιουργείται μεταξύ του Pat και της Tiffany...

ΣΥΝ:
Αρτι αφιχθείς από την πιο στρωτή και πιο αναγνωρισμένη ταινία του («The Fighter») o David O. Rusell σκηνοθετεί μια γλυκόπικρη κομεντί με «ανεξάρτητο» vibe από εκείνες που, αν έχουν την Κριτική με το μέρος τους και μια συμπαθητική πορεία στον "μποξόφη", τσεπώνουν το Oscar Σεναρίου. Ευκαιρία να ξαναθυμηθούν οι Ακαδημαϊκοί τον De Niro που εδώ και χρόνια δίνει καταπληκτικές ερμηνείες σε μικρές ταινίες, που δυστυχώς βλέπουν ελάχιστοι («Everybody's Fine», «Stone», «Being Flynn»).

ΠΛΗΝ:
Ελπίζουμε ο Chris Tucker, ένας από τους πλέον ενοχλητικούς κωμικούς των τελευταίων ετών, να έχει αφήσει την φλύαρη, υπερκινητική του περσόνα στο σπίτι.

Trailer - Silver Linings Playbook

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.