Star Trek Into Darkness

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
J.J. Abrams

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Chris Pine, Karl Urban, Zoe Saldana, Alice Eve, Simon Pegg

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ύστερα από το επιτυχημένο reboot του J.J. Abrams το 2009 και την μεγάλη εισπρακτική του επιτυχία (τα ταμεία γέμισαν με περίπου 400 εκατομμύρια δολλάρια), η ανάγκη για ένα sequel ήταν ενδεδειγμένη. Οι περισσότεροι βέβαια το περίμεναν νωρίτερα, αλλά ο 'πολυάσχολος' σκηνοθέτης μόλις που κατάφερε να το ολοκληρώσει. Η πλοκή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, πάντως ο Abrams είπε πως δεν θα υπάρχει νούμερο στον τίτλο της ταινίας για να μην υπάρξει κάποιο ΄μπέρδεμα' με την ταινία του Nicholas Meyer, «Star Trek II: The Wrath of Khan». Τι να περιμένουμε από αυτή την ταινία; Όποιος παρακολουθεί τον Abrams μάλλον γνωρίζει...

ΣΥΝ:
Τα στοιχήματα κατά του reboot του Star Trek πριν λίγα καλοκαίρια έδιναν και έπαιρναν. Τελικά ο -θέλω να γίνω Spielberg στη θέση του Spielberg- J.J. Abrams παρέδωσε την καλύτερη ταινία της σειράς, ικανοποίησε τους καχύποπτους trekkies, διόγκωσε θεαματικά την fanbase του franchise και πρόσθεσε ένα ακόμα hit στο βιογραφικό του.

ΠΛΗΝ:
Το κακό με τις ταινίες του Abrams είναι πως, ενώ όταν πέφτουν οι τίτλοι τέλους νιώθεις απόλυτα ευχαριστημένος, μετά από λίγο καιρό τις ξεχνάς. Από την άλλη βέβαια εξαιτίας αυτής της βραχύβιας αποτύπωσής τους στον εγκέφαλο και της ελαφρότητας τους προσφέρονται για επαναληπτικές προβολές τα "δύσκολα" βράδια, που θέλεις να βάλεις μια σαχλαμαρίτσα να παίζει, ώσπου να σε πάρει ο ύπνος. Και μετά κοιμάσαι σαν πουλάκι.

Trailer - Star Trek Into Darkness

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.