Monsters University

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Dan Scanlon

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Billy Crystal, Steve Buscemi, John Goodman, Rob Riggle, Ken Jeong

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Η Pixar ξαναχτυπά και μας παρουσιάζει το 3D prequel του αγαπημένου «Monsters, Inc.» του 2001, κάνοντας μάλιστα για πρώτη φορά prequel σε ταινία της. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους πρωταγωνιστές Mike και Sulley την εποχή που σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο του Φόβου, τότε που ο ένας δεν άντεχε τον άλλο και πως σταδιακά ξεπέρασαν τις διαφορές τους καταλήγοντας οι γνωστοί αχώριστοι φίλοι που γνωρίσαμε στο «Monsters, Inc.». Τις φωνές τους δανείζουν και πάλι οι Billy Cristal, John Goodman και Steve Buscemi.

ΣΥΝ:
Όταν οι ταινίες της Pixar βλέπουν τις ταινίες των animation department άλλων εταιρειών στον δρόμο, τις δείχνουν με το δάχτυλο και τους κάνουν 'ναι ναι ναι ναι ναι' κοροϊδευτικά.

ΠΛΗΝ:
Πληθαίνουν οι φωνές εκείνων που ισχυρίζονται, πως η μαμά Disney βάζει χέρι στην άλλοτε αυτοδιοίκητη Pixar και τους αναγκάζει να παράγουν sequel στις επιτυχίες τους με κριτήρια κατά κύριο λόγο εμπορικά.

Trailer - Monsters University

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.