The Place Beyond The Pines

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Derek Cianfrance

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Ryan Gosling, Bradley Cooper, Rose Byrne, Eva Mendes, Ray Liotta

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ένας κασκαντέρ μοτοσικλέτας (Ryan Gosling), δελεάζεται από τον κόσμο της παρανομίας για να μπορέσει να ζήσει καλύτερα την οικογένειά του. Απέναντί του όμως θα βρει έναν παλιό μπάτσο που πλέον σταδιοδρομεί στο χώρο της πολιτικής (Bradley Cooper). Ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για το αστυνομικό δράμα που ετοιμάζει ο Derek Cianfrance, το premise του οποίου θυμίζει έντονα το story του «Drive». Δίπλα στους Gosling και Cooper θα συναντήσουμε την Eva Mendes, τον Ray Liotta και τη Rose Byrne.

ΣΥΝ:
Ο Derek Cianfrance ακολουθεί το συναισθηματικά δυσβάσταχτο «Blue Valentine», που εξιστορούσε πένθιμα το τέλος ενός γάμου, με ένα αλά Michael Mann crime movie που ο ίδιος κάπως αμετροεπώς παραλληλίζει με το "Νονό" και τον "Ελαφοκυνηγό".

ΠΛΗΝ:
Συμπαθής ως φυσιογνωμία ο Bradley Cooper, ακόμα όμως δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί να φέρει εις πέρας ρόλους συγκεκριμένης βαρύτητας.

Trailer - The Place Beyond The Pines

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.