Killing Them Softly

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Andrew Dominik

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Brad Pitt, Scoot McNairy, Ben Mendelsohn, James Gandolfini, Vincent Curatola

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Όταν ένα παιχνίδι πόκερ που ελέγχεται από τη μαφία πάει στραβά, ένας μπράβος ονόματι Jackie Cogan (Brad Pitt), είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που προσλαμβάνεται από τους μαφιόζους για να αναλάβει να εντοπίσει αυτούς που τόλμησαν να κλέψουν την μπάνκα και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά. O Νεοζηλανδός σκηνοθέτης Andrew Dominik (θυμάστε το «Chopper») επιμένει στο ευρύτερο πεδίο του crime film, διασκευάζοντας αυτή τη φορά το μυθιστόρημα του George V. Higgins με τίτλο "Cogan's Trade". Δίπλα στον Brad Pitt ένα δυνατό σύνολο ηθοποιών με τους James Gandolfini, Richard Jenkins, Ray Liotta και Sam Shepard.

ΣΥΝ:
Η προηγούμενη δουλειά του Dominik («The Assassination Of Jesse James By The Coward Robert Ford») είναι ένα μεταμοντέρνο western σπάνιας εικαστικής ομορφιάς, ένα αληθινό αριστούργημα...

ΠΛΗΝ:
... το οποίο η εταιρεία παραγωγής εγκατέλειψε στην τύχη του, με αποτέλεσμα να περάσει σχεδόν απαρατήρητο. Ας ελπίσουμε το «Killing them Softly» να τύχει καλύτερης μεταχείρισης.

Trailer - Killing Them Softly

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.