To Rome With Love

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Woody Allen

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Judy Davis, Flavio Parenti, Roberto Benigni, Alison Pill, Alessandro Tiberi

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ο Woody Allen συνεχίζει την ευρωπαϊκή περιοδεία του, με επόμενο σταθμό τη Ρώμη. Τέσσερις διαφορετικές ιστορίες που συναντιούνται αλλά δεν σχετίζονται και καταπιάνονται με όλα τα θέματα που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς την φιλμογραφία του. Ένας νεαρός αρχιτέκτονας (Jesse Eisenberg) ζει και εργάζεται ευτυχισμένος στην πόλη με την κοπέλα του (Greta Gerwig) μέχρι που ο ερχομός της καλύτερης φίλης της (Ellen Page) τον βάζει σε πειρασμό. Ένα νιόπαντρο ζευγάρι (Alessandro Tiberi & Alessandra Mastronardi) μόλις έφτασε στη Ρώμη και μπλέκεται σε μια σειρά παρεξηγήσεων. Ο άσημος εργάτης Leopoldo (Roberto Benigni) ξαφνικά και χωρίς λόγο γίνεται στόχος των παπαράτσι και των ταμπλόιντ. Τέλος, ο ίδιος ο Allen υποδύεται ένα σκηνοθέτη όπερας που ανακαλύπτει ένα μεγάλο ταλέντο στο πιο απίθανο μέρος: το μπάνιο του συμπέθερού του.

ΣΥΝ:
Υπάρχουν κάποιοι δημιουργοί με την ικανότητα να γεννούν ταινίες, που ευφραίνουν την ψυχή, ταινίες που, με το που αποχωρείς από την αίθουσα, σε κάνουν να θέλεις να αγκαλιάσεις όλο τον κόσμο. Ο Woody Allen είναι ένας από αυτούς. Η νέα του ταινία, στην οποία επανεμφανίζεται μπροστά από την κάμερα 7 χρόνια μετά το «Scoop», είναι μια σπονδυλωτή κομεντί, που διαδραματίζεται στην Αιώνια Πόλη. Που υπογράφουμε για να τη δούμε από τώρα;

ΠΛΗΝ:
Όλοι εκείνοι που διαμαρτύρονται για την παραγωγικότητα του Allen η οποία, κατά τα γραφόμενά τους πάντα, προκαλεί φύρα στην ποιότητα του παραγόμενου έργου, θα καταλάβουν πόσο ευλογημένοι είμαστε που αυτός ο άνθρωπος βγάζει μία ταινία τον χρόνο μόνο όταν (χτύπα ξύλο) τον χάσουμε. Ευτυχώς έχει καλά γονίδια. Ο πατέρας του πέθανε στα 100 του και η μητέρα του στα 96 της.

Trailer - To Rome With Love

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.