Seven Psychopaths

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Martin McDonagh

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Colin Farrell, Abbie Cornish, Woody Harrelson, Christopher Walken, Sam Rockwell

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ένας σεναριογράφος προσπαθεί να βρει έμπνευση για να ολοκληρώσει το σενάριο του, με τίτλο «Seven Psychopaths». Ο καλύτερος του φίλος, ψιλοαποτυχημένος ηθοποιός και απαγωγέας σκύλων, προσπαθεί να τον βοηθήσει με κάθε μέσο έχοντας πάντα την βοήθεια του προβληματικού συνεργάτη του. Όταν οι δυο τελευταίοι απαγάγουν το σκυλάκι ενός ψυχοπαθούς γκάνγκστερ, το σενάριο αρχίζει να γράφεται από μόνο του. Μόνο που η "συμμορία" θα πρέπει να βγει ζωντανή από τα χέρια του υποκόσμου... Το trailer παρουσιάζει μια πολλά υποσχόμενη ταινία και το cast αποτελείται από διαφορετικούς τύπους ηθοποιών που δείχνουν να αλληλοσυμπληρώνονται. Αν η τρέλα που φαίνεται πως έχει είναι αληθινή, τότε όλα θα πάνε καλά...

ΣΥΝ:
Η πολυαναμενόμενη δεύτερη ταινία του δημιουργού του «In Bruges» Martin McDonagh, που μαζί με τον αδερφό του John («The Guard») πραγματοποίησαν δύο εκλεκτές προσθήκες στην αντρική κινηματογραφική εποποιία, ατόφια κινηματογραφικές, βουτηγμένες σε βιτριολικό χιούμορ, με αρμόζουσα δωρική σκηνοθετική προσέγγιση και δραματικό υπόβαθρο που τις κάνει να ξεχωρίζουν από "εξυπνακίστικες" crime comedies βρετανικής προέλευσης (Για ποιόν χτυπά η καμπάνα; Θα σας δώσουμε ένα hint: για τον Guy Ritchie).

ΠΛΗΝ:
Η δεύτερη ταινία είναι πάντα "δύσκολη". Και είναι "δύσκολη", επειδή αρκετοί γραφιάδες που δεν ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα την πρώτη, αλλά ντράπηκαν να το δηλώσουν για να μην πάνε κόντρα στο ρεύμα, περιμένουν εναγωνίως να στολίσουν το δημιουργό της με κοσμητικά επίθετα τύπου "υπερεκτιμημένος", "ατάλαντος", "απατεώνας", "τελειωμένος", "κινηματογραφικά αναλφάβητος". Κι εάν η ταινία του όντως δεν είναι καλή, θα το κάνουν με σαρδόνια χαμόγελο, εκκρίνοντας βλέννα, βρύα και λειχήνες από την άκρη του σταφιδιασμένου στόματός τους.

Trailer - Seven Psychopaths

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.