Silent Hill: Revelation 3D

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Michael J. Bassett

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Sean Bean, Kit Harington, Carrie-Anne Moss, Malcolm McDowell, Radha Mitchell

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Η Heather Mason και ο πατέρας της είναι συνέχεια κυνηγημένοι από επικίνδυνες δυνάμεις, που η Heather δεν αναγνωρίζει και δεν καταλαβαίνει. Στα 18α γενέθλιά της, παλεύοντας με τρομερούς εφιάλτες και με τον πατέρα της εξαφανισμένο, ανακαλύπτει πως δεν είναι αυτή που νόμιζε. Η ανακάλυψή της θα την παγιδεύσει σε μια άλλη, ψυχολογικά βίαιη, διάσταση με περίεργους ανθρώπους και παράξενο όνομα: Silent Hill... Το sequel του «Silent Hill» ταξίδεψε έξι χρόνια στο μυαλό των παραγωγών και τελικά έρχεται σε τρισδιάστατη μορφή. Για να δούμε τι θα δούμε αυτή τη φορά...

ΣΥΝ:
Έχοντας προσθέσει το τίμιο sword 'n' sorcery, που άκουγε στο όνομα «Solomon Kane», στο βιογραφικό του, ο βρετανός Michael J. Basset δοκιμάζει εκ νέου τις δυνάμεις του στο είδος του horror, δέκα χρόνια μετά το παράξενο «Deathwatch», μια ταινία τρόμου που εξελισσόταν σε γερμανικά χαρακώματα κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Quiz: Ποιος σπουδαίος εν ενεργεία αμερικανός σκηνοθέτης ακολούθησε το ντεμπούτο του με ένα horror movie που εξελισσόταν κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου;

ΠΛΗΝ:
Για περίπου τρία τέταρτα το «Silent Hill» είχε στο τσεπάκι τον τίτλο της καλύτερης ταινίας που βασίστηκε σε video game. Μετά όμως έγινε αφόρητα γκροτέσκο κι εμείς ακόμα περιμένουμε μια μεταφορά video game που να ξεπερνά τα δύο αστεράκια στον σχετικό αξιολογικό πίνακα, όπου η ανώτατη βαθμίδα είναι τα πέντε.

Trailer - Silent Hill: Revelation 3D

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.