Sinister

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Scott Derrickson

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio, James Ransone, Fred Dalton Thompson, Clare Foley

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Μετά από το απαράδεκτο «The Day The Earth Stood Still» το 2008, ο Scott Derrickson θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να κερδίσει ξανά το κοινό. Έχοντας ως μαξιλαράκι ασφαλείας τον Ethan Hawke, μας παρουσιάζει ένα θρίλερ που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι βιβλίο του Stephen King. Ο Ellison είναι συγγραφέας βιβλίων που βασίζονται σε πραγματικά εγκλήματα. Μόλις έχει εγκατασταθεί στο καινούριο του σπίτι, κάτι που ελπίζει πως θα τον βοηθήσει να γράψει το νέο του βιβλίο, ανακαλύπτει μια κούτα με παλιές βιντεοκασέτες. Οι βιντεοκασέτες δείχνουν τους προηγούμενους ένοικους του σπιτιού, καθώς και τις δολοφονίες τους. Η ανακάλυψή τους βάζει την οικογένειά του σε κίνδυνο...

ΣΥΝ:
Θετικές κριτικές μέχρι στιγμής (ακόμα και από το "δύσκολο" indiewire) που κάνουν λόγο για μια ιδιαίτερα αποτελεσματική ταινία τρόμου. Μακάρι, γιατί ο Scott Derrickson είναι ένας από εκείνους που περιμένουμε καλά πράγματα στο μέλλον.

ΠΛΗΝ:
Το trailer αφήνει να εννοηθεί πως το φιλμ στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ευκολία του απότομου ξαφνιάσματος. Φυσικά δεν κρίνεις ένα φιλμ από το trailer του, όπως δεν κρίνεις ένα πιτογυράδικο από το όνομά του, εκτός κι αν φέρει επωνυμία του τύπου "Το Νόστιμο" ή "Το Εύγευστο", που σημαίνει πως καλό θα ήταν να το αποφύγεις στο όνομα της ακεραιότητας του πεπτικού σου συστήματος .

Trailer - Sinister

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.