Argo

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Ben Affleck

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Bryan Cranston, Ben Affleck, John Goodman, Kyle Chandler, Chris Messina

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Όσο η Ιρανική επανάσταση πλησιάζει, ένας ειδικός πράκτορας της CIA προσπαθεί να φέρει εις πέρας ένα πολύ παράτολμο σχέδιο. Προσπαθεί να σώσει έξι Αμερικάνους που έχουν βρει καταφύγιο στο σπίτι του πρέσβη του Καναδά. Ο Ben Affleck, ύστερα από το εξαιρετικό «The Town», επιστρέφει με μια ταινία με έντονα στοιχεία πολέμου και διπλωματικών ραδιουργιών. Το γεγονός πως ο Affleck καταφέρνει να φέρει εις πέρας κάθε project που αναλαμβάνει σχεδόν μέχρι κεραίας, αν μη τι άλλο δημιουργεί μια αισιοδοξία για το μέλλον της έννοιας της σκηνοθετικής καρέκλας, που φαίνεται ότι δεν θα "αδειάσει" εύκολα...

ΣΥΝ:
Με δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στρωτού, τεστοστερονούχου σινεμά («Gone Baby Gone», «The Town») στο ενεργητικό του ο Ben Affleck σκηνοθετεί την Τρίτη του ταινία, ευελπιστώντας να είναι και η φαρμακερή, δηλαδή εκείνη που θα σημάνει την αναγνώρισή του από τον θείο Oscar με μία υποψηφιότητα.

ΠΛΗΝ:
Είναι απολύτως θεμιτό για τον Ben Affleck παράλληλα με τη σκηνοθετική του καταξίωση, να προσπαθεί να αναστήσει και την ερμηνευτική του καριέρα. Κάθε φορά που εμφανιζόταν στο «The Town» όμως, σκεφτόμουν πόσο καλύτερος θα ήταν ο αδερφός του στη θέση του.

Trailer - Argo

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.