Oblivion

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Joseph Kosinski

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Tom Cruise, Morgan Freeman, Nikolaj Coster-Waldau, Olga Kurylenko, Melissa Leo

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Πρόκειται για μια ακριβή παραγωγή που υπογράφει ο σκηνοθέτης του «Tron: Legacy», Joseph Kosinski, που αρχικά είχε προγραμματιστεί να βγει στις αμερικάνικες αίθουσες τον Ιούλιο του 2013, όμως λόγω της κοινής του εξόδου με την επανέκδοση του «Jurassic Park» σε 3D, η ταινία θα προβληθεί τον Απρίλιο. Βρισκόμαστε στο μέλλον και ένας βετεράνος στρατιώτης θα μεταβεί σε έναν μακρινό πλανήτη για να εξαφανίσει τα απομεινάρια μια επικίνδυνης φυλής εξωγήινων. Η συνάντησή του με μια αιθέρια ύπαρξη (Olga Kurylenko ) θα τον κάνει να αμφιβάλλει για την αποστολή, αλλά ακόμα και για τον ίδιο του τον εαυτό...

ΣΥΝ:
Σκηνοθεσία από τον Joseph Kosinski του στιλιζαρισμένου «Tron: Legacy», σενάριο από τον τροφοδοτούντα το ανδρικό σινεμά με ενδιαφέρουσες προσθήκες William Monahan, ένας από τους ελάχιστους σταρ με όλη τη σημασία της λέξεως στον πρωταγωνιστικό ρόλο και μουσική που φέρει την υπογραφή των M83, των πιο ερεθιστικών εκπροσώπων της synth pop τη σήμερον ημέρα. Ακούγεται ονειρεμένο.

ΠΛΗΝ:
Φοβόμαστε ότι στο τέλος ο κεντρικός χαρακτήρας θα πεθάνει από τα χέρια εκείνου τον οποίο σε στιγμή πρόσκαιρης αδυναμίας δεν σκότωσε, ενώ είχε τη δυνατότητα, ως είθισται στα σενάρια του Monahan. Δε μας πειράζει το μοτίβο, απλά η τακτική επανάληψή του καθιστά την κατάληξη προβλέψιμη.

Trailer - Oblivion

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.