The Dark Knight Rises

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Christopher Nolan

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Christian Bale, Gary Oldman, Tom Hardy, Joseph Gordon-Levitt, Anne Hathaway

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ο Batman έχει αποσυρθεί από τα εγκόσμια εδώ και 8 χρόνια, ύστερα από την δολοφονία του εισαγγελέα Harvey Dent. Ο Bruce Wayne έχει αποκτήσει νοοτροπία... Howard Hughes, και είναι κλεισμένος στην έπαυλη σε βαριά κατάθλιψη ύστερα από τον θάνατο της Rachel. Όταν μια νέα απειλή, που ακούει στο όνομα Bane, έρχεται να συνταράξει την Gotham City, ο Batman αποφασίζει να επιστρέψει, αφού είναι ο μόνος που μπορεί να τον αντιμετωπίσει. Όμως ίσως αυτή τη φορά ακόμα και ο Σκοτεινός Ιππότης, να μην είναι αρκετός...

ΣΥΝ:
Ήμασταν βέβαιοι ότι το «Inception» θα είναι κάτι εντυπωσιακό, αλλά ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν περιμέναμε ότι θα βρισκόμασταν αντιμέτωποι με μια τόσο συναρπαστική, sui generis κινηματογραφική δημιουργία. Ειλικρινά δε μπορούμε να φανταστούμε τι μπορεί να πάει στραβά με το «The Dark Knight Rises».

ΠΛΗΝ:
Ας είμαστε σοβαροί. Είναι πιο πιθανό να παίξουν αυθεντική εκτέλεση τραγουδιού στον Pepper 96.6, παρά να κάνει κακή ταινία ο Nolan.

Trailer - The Dark Knight Rises

© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.